Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Voi sunteti si prosti :)))

ati dat 2 attack-uri in lv si a mai ramas un turf in ls, oricum nu cred ca o sa ia vtb-ul turful ala, dar totusi trebuia sa dati attack pe ultimul ramas in ls si doar unul in lv sa incepem usor

Maine avem waruri frumoase, nu mai alergam pe turf :)))

40/41 on. va pwp si va iubesk

Cum mortii ei de treabă, avem wars-uri in LV si in LS n-am prins niciunu.

Măine iar pe hq vtb, iar măcel...nu se mai satură Maryuss să si-o ia un gură, mai bine nu dai attack dacă nu ai mafie in stare să cucerească măcar HQ-ul. Nu mai dati attack că ne pierdem vremea cu voi, ne plictisim la war si dăm /pee pe i-ul de la HQ-ul vostru.

Cum a zis si Colors: *Vai de ceapa ta pasnicule, vroiam sa iau lsul si sa plec din LS, dar din potriva cat vei fi tu lider, voi sta aici sa nu misti din HQ,sa-mi dai bani sa te las sa faci kill, pis pe tine de anonim! Pwp :**

Pai saracii aia din VTB cred ca au stat toti rank 4+ la atac si dadeau refreshuri la pagina de pe la :20 doar sa prinda ei atac pe GSB sa nu luam noi LS, csf cand esti sarac esti sarac, pai nu-l luam maine bai lesinatilor din VTB da tot il luam saptamana asta ca n-o sa prindeti doar voi atac stati lejer, si cum a zis Colors mai sus, n-o sa plecam dupa ce luam LS ca sa va mai tinem in HQ putin si sa va mai dam niste spawnkilluri daca asa vreti leprelor.

ai grija pe cine te pisi, s-ar putea sa dai de altu mai jmecher ca tine.

Da coi ne-ati batut si bateti toti in ls, prin urmare suntem pasnici. Ce-ai rezalizat tu in special ? Oricum esti intr-un gank care face toata treaba pentru tine.. poti sa stai si afk pe turf ca oricum e castigat.

Facem maine in asa fel incat sa pierdem pe GSB si sa dam iar atac pe ei, pune-mi ambitia la bataie si o sa ramai cu ochii beliti la cele 23 de turfuri din LS pana devin 22 si apoi 21.

Masurati-va cuvintele sunt prea mari pt 14 ani ai vostrii.

cya !

Edit

poti sa te iei de vtb cat vrei oricum a fost este si va fi slab pana in momentul in care cineva isi aduce membrii din clan ca sa ia cateva turfuri si sa plece, ca asa se face acum, dar nu mi-i injuri pe astia cu care stau pe /f la caterinca pt ca ma ia capu

Edited by F4L Levyy

ai grija pe cine te pisi, s-ar putea sa dai de altu mai jmecher ca tine.

Da coi ne-ati batut si bateti toti in ls, prin urmare suntem pasnici. Ce-ai rezalizat tu in special ? Oricum esti intr-un gank care face toata treaba pentru tine.. poti sa stai si afk pe turf ca oricum e castigat.

Facem maine in asa fel incat sa pierdem pe GSB si sa dam iar atac pe ei, pune-mi ambitia la bataie si o sa ramai cu ochii beliti la cele 23 de turfuri din LS pana devin 22 si apoi 21.

Masurati-va cuvintele sunt prea mari pt 14 ani ai vostrii.

cya !

Hmm, ai făcut 17-18 ani si o dai pe smărdoiu aici si faci pe altii copii. Să nu deviem de la subiect, ia uita-te la wars-urile le care am participat, niciodată -, față de tine. Ce ambitie să iti pun la incercare? Vă tinem in spawn-kill căt vrea p*la noastră(si a mea) pana ne saturam să vă dam in gura. Asa că e mai bine să te duci in alta parte cu replici d-astea cu ambitie si cu ochi beliti că aici nu merge.

#VTB0TURFS4EVER#

@, te rog sa-ti pastrezi suferintele si insultele pentru tine, ok?

Daca tu ai impresia ca eu stau sa ma joc bambilici cu tufurile, e problema ta. Poftim http://imgur.com/a/lD395, nu eu am dat attack.

Vezi pe cine faci anonim.

Rog membrii mei sa nu mai posteze aici aiurea, noi nu suntem ofticati :)
Te crezi mai tare pe un joc? bafta atunci, o sa ai o viata grea.
Numai fericire si pace va doresc.
Edited by MARYUSSSSSS

@, te rog sa-ti pastrezi suferintele si insultele pentru tine, ok?

Daca tu ai impresia ca eu stau sa ma joc bambilici cu tufurile, e problema ta. Poftim http://imgur.com/a/lD395, nu eu am dat attack.

Vezi pe cine faci anonim.

Si ce crezi că esti bă? Dacă ai căteva luni in VTB esti mare legendă? Tu ai dus si o să duci mafia in jos, mai bine du-te in pasnică, poate iti găsesti acolo locu si o să fii o *legendă*. Nu ne pasă cine a dat attack, o faceti doar să nu luăm ls-ul prea curănd, dar miercuri iti asigur că o să-l avem deja. Poate te găndesti si lasi lideru pana luam ls-ul, poate asa aveti sanse după să vă cucereriti doar HQ-Ul.

@, Bai lideru' magie zis pasnicu', dai tu attack pe gsb sa nu luam noi maine Ls-ul ? Esti patetic ma, o sa-i poti bate pe aia? Vai de ceapa ta pasnicule, vroiam sa iau lsul si sa plec din LS, dar din potriva cat vei fi tu lider, voi sta aici sa nu misti din HQ,sa-mi dai bani sa te las sa faci kill, pis pe tine de anonim! Pwp :*

Maine avem 2 waruri importante in LV! Cel pe HQ SP este mai important.

Vezi ca te-ai murdarit la gura de smardoiala :/

Mooor ba ce-i aici.Asta e poate miercuri vom avea sansa sa ne indeplinim obiectivul.Pana atunci toate cele bune va doresc ! Noapte buna !

Baaaaaaa eu am fost în Versant ceva timp și m-am simțit bine sunt multi băieți de treaba va rog eu lăsați războiul în game nu pe forum nu are rost sa ne înjurat și sa ne jignim pentru un joc.

Imi place ca toti din VTB o dau acum pe chestii de genu "noua nu ne pasa de turfuri" "noi nu traim in joc" "am dat atac pe GSB sa vad cum reactionati" etc =))))) auzi la ala, cu siguranta pentru asta ai dat atac, esti penibil...sa nu mai zic ca v-ati dat demisia de vreo 3 ori pana acu voi astia din F4L si va plangeati la motive ca n-aveti cu cine juca si nu stiu ce, dupa va convins maryusss sa ramaneti, de ce sunteti penibili ? macar recunoasteti ca ati dat acel atac ca sa nu luam noi LS-u si n-o mai dati in abureli de astea de 2 bani.

Edited by AIM NewLife

Imi place ca toti din VTB o dau acum pe chestii de genu "noua nu ne pasa de turfuri" "noi nu traim in joc" "am dat atac pe GSB sa vad cum reactionati" etc =))))) auzi la ala, cu siguranta pentru asta ai dat atac, esti penibil...sa nu mai zic ca v-ati dat demisia de vreo 3 ori pana acu voi astia din F4L si va plangeati la motive ca n-aveti cu cine juca si nu stiu ce, dupa va convins maryusss sa ramaneti, de ce sunteti penibili ? macar recunoasteti ca ati dat acel atac ca sa nu luam noi LS-u si n-o mai dati in abureli de astea de 2 bani.

Ai 20 de ani si te certi pe un forum pt un joc,respecta-te.

Ai 20 de ani si te certi pe un forum pt un joc,respecta-te.

Nu stiu cati ani si nici nu-mi pasa, tu n-ai nici o treaba cu ce se intampla aici si te bagi aiurea, urmaresti tot kktu si incerci sa iesi din anonimat, anonimule. Nu stiu care dintre noi are probleme. Du-te afara si joaca-te daca esti tu asa de "lifer" ca toti sunteti mari zmei intre 4 pereti si dati din tastatura, dar parca vad ca in realitate sunteti niste umflati cu bube voi astia care va dati mari "liferi" si vorbiti de altii...vai de voi.

Edited by AIM NewLife

Nu stiu cati ani si nici nu-mi pasa, tu n-ai nici o treaba cu ce se intampla aici si te bagi aiurea, urmaresti tot kktu si incerci sa iesi din anonimat, anonimule. Nu stiu care dintre noi are probleme.

Daca tu mi ai zis mie anonim cred ca ai mari probleme,amice

@, Pentru mine esti un anonim ca n-am auzit de tine "amice".

PS: Faina poza de profil. Cica ai 21 de ani si vorbesti de altii =)), esti in topul penibililor intalniti pe ziua de azi, felicitari.

Edited by AIM NewLife

CEI CARE NU FAC PARTE DIN VERDANT NU AU DREPTUL SA POSTEZE AICI, ZICETI DE ALTII CA SE CEARTA IN FATA CALCULATORULUI, INSA VOI CONTINUATI ACEASTA CEARTA, CE SA CRED? HAI GATA, FIECARE SA ISI VADA DE ALE LUI, EVOLUTION, INCHIDE TOPICUL CATEVA ZILE

Din punctul meu de vedere suferintele si orgoliile pe care le aveti ar cam trebui sa le tineti pentru voi deoarece sunteti ofticati si nu stiti cum si ce sa mai faceti sa ne incurcati. Vreau sa va anunt ca nu ne incurcati , chiar ne place cand avem adversari pe cinste(SP si RDT), ne-am cam plictisit in LS sa facem Maraton.Puneti-va toti rank 4+ sa dea atack pe turful ala pentru ca nu cumva sa luam LS-ul, aveti grija de corpurile voastre ca de skinurile voastre avem noi grija :) <3 #nooffense Ne vedem diseara la waruri. Nu mai postati aici, vreau sa ne bucuram si noi pe aici :* <3 v-am pupat printeselor