Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Aici totul sta in Nasul K eu dovezile de care dispun le-am pus si astept raspunsul , care sper sa fie unul favorabil mie insa nu se stie.

Banat pe nedrept pe propriile filmari, legenda cu 300 besturi+ si level 93. Bafta Verdant, bafta B-Zone, comunitate de toata jena. Ma filmez de 5 ani+ si tocmai acum se gaseste sa ma baneze pentru cheats auzi tu. Eu ma filmam sa arat ca joc curat. Daca aveti de gand sa jucati in continuare sa fiti bataia lor de joc, bafta ce sa zic.

Legendele sunt banate aici, skillul nu conteaza. Tragi bine = ai cod. Best 85 cica cod:

Edited by Anndi

Banat pe nedrept pe propriile filmari, legenda cu 300 besturi+ si level 93. Bafta Verdant, bafta B-Zone, comunitate de toata jena. Ma filmez de 5 ani+ si tocmai acum se gaseste sa ma baneze pentru cheats auzi tu. Eu ma filmam sa arat ca joc curat. Daca aveti de gand sa jucati in continuare sa fiti bataia lor de joc, bafta ce sa zic.

Legendele sunt banate aici, skillul nu conteaza. Tragi bine = ai cod. Best 85 cica cod: https://www.youtube.com/watch?v=2ZOUDqp1XGI

Pune cerere de unban, sefule, esti crema

Bai sincer sa fiu, dai cam prea bine asa in general, dar sa fi banat pentru video asta... mi se pare aiurea, adica unde vede el AIMU in acel video in care 80 la suta din el dai cu m4 de pe C si dupa dai cu combatu din 10m, unde iar nu se vede nimic suspect...

PS:Ai facut cerere ti-a raspuns ? vezi ca Kelton judeca altfel oricum, nu cred ca el ar da ban pe asa ceva, oricum bafta.

Edited by AIM NewLife

Daca a luat si Anndi ban...e clara treaba , ce sa zic eu inca astept raspunsul lui Kelton ! Sper sa fie unul favorabil deoare ce modul in care cica ar fi cod este luat de pe forum , fiind postat de un admin de pe RPG 3 deci mna...

@@THELiAR, Cum sa fii asa destept, sa-l banezi pe un player, care se filmeaza de anii de zile, care are PC de mii de euro, care are mouse da gaming, etc.Ai auzit si tu de V3-ul si ce ai zis, hai sa fiu eu smecher sa-l banez pe Anndi, pai ba frate daca kelton nu observa ca Anndi nu da cu cod, inseamna ca si el e penal ca si tine.Cand erai membru Verdant pe vremea lui PhareLL,erai bun prieten cu toti, ai luat admin, ti-ai luat si fite, ca na avem functie, urat din partea ta, P.s:Astept sa ma banati si pe mine, dau cu V3, daca vrei iti dau si poza cu el ;) Eu nu ma filmez, ca al meu tremura si na, se observa.

@@Anndi,Iti dau eu V3 si cont sa vii in vdt, sa le arati care e cod si care nu.

Salutare, s-ar putea sa ma las si eu de accest joc, pwp.

Anndi ti minte ca pana sa dea wipe la Verdant, inainte eu am primit ban la fel, total aiurea. Acum si tu. Asta e B-Zone. Dai bine, iei ban.

Mai joc si eu o saptamana-doua, pana numai putem cucerii teritorii in LV si adio.

Diseara cat mai multi online (minim 35). O sa se faca evidenta si primiti fw-uri.

Anndi ti minte ca pana sa dea wipe la Verdant, inainte eu am primit ban la fel, total aiurea. Acum si tu. Asta e B-Zone. Dai bine, iei ban.

Mai joc si eu o saptamana-doua, pana numai putem cucerii teritorii in LV si adio.

Diseara cat mai multi online (minim 35). O sa se faca evidenta si primiti fw-uri.

Nu man pls, fara fw-uri ca plang :(