Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

On 1/21/2019 at 11:51 PM, AIM NewLife said:

Ba @Jackus ce facem aici? mafie de fete?

Ba tu nu taci?

13 hours ago, AIM Kappa said:

Hai Noroc! Am aplicat si eu ? In caz ca mai aveti nevoie de oameni ?

Si daca n-avem? ?

14 hours ago, AIM Chamakh said:

Vb frumos nu vezi ca tia editat jacus postu sati fie rusine 

Vr melodi triste rpd

cit de rpd am putut

@AnamariaS Tu prima.

@tuddypwnz @Codeine Bun, deci sa va explic cum sta treaba. Daca vreti bine sa bagati la tartacuta daca nu aia e, mi se falfaie mie, n-aveti decat sa plangeti in continuare si sa-mi suferiti. Eu de 5 ani activez pe serverul asta, 5 ani doar in mafii, de 5 ani ma bat cu codati si cu toate astea fac fata destul de bine zic eu daca ne luam dupa "Top gangsters". In astia 5 ani nu m-am atins de vreun cod pentru ca, simplu, pentru mine sa joci un joc cu coduri nu are nici un farmec, deci daca n-as fi in stare sa joc fara coduri decat sa joc cu coduri cu siguranta n-as mai juca. Bun, de ce dau PM-uri ? Pentru ca vad ca e ultima solutie, adminii nu fac nimic in privinta codatilor, lideri precum tine domnule tuddy accepta jucatori care stiu ca au fost banati pentru coduri, si nu 1, 2 ci marea majoritate din RDT e formata din fosti jucatori banati pentru coduri, unii dintre ei foarte recent, interdictiile s-au scos, au zis ca se baga iar dar vad ca nu zice nimeni nimic si uite asa, in loc sa reducem numarul codatilor, noi il crestem. Vreau si eu daca se poate cand intru pe turf sa nu-mi mai iau 3/3 de la jucatori anonimi care joaca in 30 FPS sau secunde cu m4 din picioare, de ce? pentru a putea juca cat mai relaxat si sa nu-mi fac nervi, simplu. N-am nimic personal cu nimeni, eu am ce am doar cu codatii, vreau sa ma joc contra cat mai putini codati posibil, intelegeti voi? ca stiu ca n-o sa vina ziua cand n-o sa mai existe codati pe un joc din 2004 ca e imposibil, dar macar sa fie cat mai putini, asa ca o sa fac tot posibilu cat mai joc pe serveru asta sa reduc numarul codatilor, prin orice mijloace. Sper ca m-am facut inteles, daca nu, vorba unui mare om in stat, ghinion.

A da si sa nu uitam, daca nu-l banam eu pe Shawy(tot printr-un PM) inca stateati in HQ si va uitati pe geam.

@Codeine Stiu si eu ca inca joaca, dar daca nu stiai era si lider cand a luat ban, ma refeream la toata mafia TTB cand am zis de Shawy, si acolo la fel ca in RDT, a bagat toti codatii doar ca acolo el le rupea cel mai pe fata dintre toti. Am zis eu ca in ELC nu sunt codati? Sunt pline mafiile de codati, dar eu nu joc contra ELC sa-i vad care sunt codati si care nu, in schimb joc contra voastra. Pe langa asta daca ne uitam ce membri sunt in ELC si ce membri sunt in RDT, hai sa fim seriosi,  e diferenta de la cer la pamant, nu compara tu membri cu experienta din ELC cu toti anonimii din RDT, te rog.

Edited by AIM NewLife