Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Politistii astia.....-Ai auzit Ioane ca pe lacul asta au murit 6 politisti?

-Nu Costele, dar cum? erau in misiune?

- Nu, pur si simplu accidente tragice.

Primul, fuma linistit plimbandu-se pe marginea lacului. A aruncat chistocul in lac, a mai facut cativa pasi si dupa s-a aruncat in lac sa vada daca s-a stins. Nu s-a mai intors.

Al doilea era cu canoea pe lac. Barca s-a lovit de ceva si s-a facut o gaura. Politistul a mai facut o gaura sa se scurga apa. N-a mai ajuns la mal

Al treilea era cu o barca cu motor. Deodata motorul a prins alge in elice si a incetinit. Politistul s-a aruncat in apa sa curete elicea. N-a mai iesit

-Si ceilalti 3?

- Pai ceilalti au murit la reconstituire.

Politistii astia.....-Ai auzit Ioane ca pe lacul asta au murit 6 politisti?

-Nu Costele, dar cum? erau in misiune?

- Nu, pur si simplu accidente tragice.

Primul, fuma linistit plimbandu-se pe marginea lacului. A aruncat chistocul in lac, a mai facut cativa pasi si dupa s-a aruncat in lac sa vada daca s-a stins. Nu s-a mai intors.

Al doilea era cu canoea pe lac. Barca s-a lovit de ceva si s-a facut o gaura. Politistul a mai facut o gaura sa se scurga apa. N-a mai ajuns la mal

Al treilea era cu o barca cu motor. Deodata motorul a prins alge in elice si a incetinit. Politistul s-a aruncat in apa sa curete elicea. N-a mai iesit

-Si ceilalti 3?

- Pai ceilalti au murit la reconstituire.

Buna asta =))

Asta a fost , imi pare rau ca a trebuit sa ies insa nu mai rezistam , abuzau de rupeau unii si nu se facea nimic in aceasta privinta. Aveti grija ce faceti si vreau ca in viitor sa vad tot LS-ul portocaliu. Succes!

Edited by nB FreddyxD

Buna seara ! Imi pare rau sa vad demisiile unor membrii, care erau de valoare in opinia mea. Dar, asta e viata..mai pierdem, mai castigam.

Succes mai departe Fred, Kevin si Sh1n3. >:D<<'>

Imediat intru si eu in game, dar pana una alta sa ne destingem cu putina muzica " clasica " 8-> :

Edited by I Cosmin I

Nu sunt nab dar nu mai suport , nu vreau sa ma enervez pt niste oameni pe care probabil ii doare in 14 ..

Daca ar fi fost corect as fi stat mult si bine!

Si mie imi pare rau ca a trebuit sa plec dar nu mai suport , bafta tattaglia va pup pe toti ( si pe tine te mananc ba biscuite cu lapte :)) )

Cica: Vasile Frizeru isi ascute briciul si injura :

-Mama voastra de politisti , prostii dracu' ce sunteti.

Intra un capitan de politie care auzindu-l , il intreaba:

-De ce ne injuri in halul asta mai Vasile?

-Du-te dracului de idiot ce esti, niste militieni de-ai tai mi-au dat amenda ca de ce e mizerie pe jos. Ba, ca sa-mi dovedesti ca tu esti baiat inteligent, eu am sa-ti pun o simpla intrebare:

-Mama m-a facut pe mine, si mai face unul, cine-i ala?

Gandire profunda, scarpinaturi in cap...

-Ba Vasile, nu stiu, zice capitanul.

-E frate-miu, bou' dracului.

Se duce a doua zi , capitanul la unitate suparat:

-Adunarea toata lumea in careu.

Tropote de picioare...

- Am informatii ca sunteti prosti , tampiti , idioti , ce mai, aveti toate calitatile nasoale. Ca sa imi dovediti mie ca nu e asa , am sa va pun o simpla intrebare.

-Ma baieti, daca mama m-a creeat pe mine si mai face unul, cine-i ala ma?

Gandire grea , caschete intr'o parte , la care unul:

-Sefule, nu stim.

-E fratele lu' Vasile Frizeru, mama voastra de idioti!!!