Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare!Baieti eu astazi am plecat in vacanta...Sper sa pot sa ajung si eu la waruri...ma intorc vineri insa am sa intru zilnic dar nu foarte mult..aici unde sunt eu reteaua wireless este foarte slaba..Va urez SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi !

• Nick: .Ellusionist.
  • Level: 30++
  • Rank: 2....
  • Vechime: Peste 2 luni.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu comentez.Daca e sa conteze aceasta parere voi raspunde in game.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: DA,sunt de acord.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Parerea mea este una memorabil de buna,ai cu cine discuta,ai ce face,ai pe cine te baza(uneori).
  • Alte precizari?: Sper ca pot sa fiu inteles iar inainte de a fi demis am si eu o ultima rugaminte.Doresc ca toti membri sa fie stransi pentru 5 minute in Hq,defapt doar cei care se considera prieteni,daca este posibil.Vreau sa il salut si pe NoWay pe aceasta cale si sa ii urez bafta mai departe.

Ce-mi faci frate...cu mine nu vorbesti deloc? Te sparg cand te prind,feresete-te de mine in game ca te injur de iti sar capacele.

In cimitir, Groparul sapa linistit si din cand in cand mai tragea si din

tigara. La un moment dat vede cum dintr-un mormant iese o mana. Sapa si fumeaza in continuare linistit.

Nu dupa mult timp din pamant iese mortul cu totul. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit.

Mortul incearca sa il sperie. Groparul sapa si fumeaza in continuare

linistit.

Vede mortul ca nu are ce sa-i faca, se indreapta spre gardul cimitirului si vrea sa sa sara.

Dintr-o data se trezeste cu ditamai lopata dupa ceafa.

Groparul:

- Radem, glumim, da' nu parasim incinta.

Blue_BlooD impreuna cu familia Corleone va ureaza sarbatori fericite alaturi de familie si de prieteni!

Blue_Blood,NoWay betivul iti ureaza si el sarbatori fericite si ii e dor sa fie cu tine intr-o factiune,de la Paterno nu ne-am mai vazut..

La multi ani baa!!! :)):*:*:* Mafiotii lu tata!! Bravoo ba pentru turfs sa dea Dumnezeu sa luati tot ma,TOT!!Ma bucur sincer pentru voi!!Vietilii melii!!! :X BRAVO MA!Va urez sa aveti tot ce e mai bun si multe multe bucurii in viata!:* Sa va prinda ajunul cu multa caldura sufleteasca..si cu ceva la care nu ma asteptam sincer sa fiu,un turfs! ;):* Si o dedicatie..asa ca de craciun!

Va salut fratiorii mei!!!

Noapte buna Tattaglia , ne auzim maine .

Felicitari pentru warul de astazi , nu vreau sa aud suferinte din partea voastra pentru ca 1 turf nu inseamna nimic,sa vedem cum ne descurcam pe parcurs :) Sarbatori fericite nuggets.

Sarbatori fericite si tie CarTTeR !!! Edited by HunteR15

Salut baieti! Eu plec la tara, vin pana la 5 maxim. Sper ca nu este nici o problema, Carter a zis ca avem liber azi. Bafta!

Salut baieti! Eu plec la tara, vin pana la 5 maxim. Sper ca nu este nici o problema, Carter a zis ca avem liber azi. Bafta!