Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata !

Astazi, la fel ca si maine, am o zi oribila. 2-3 posibile ascultari, teza si test.

E atat de frumos afara incat am un chef nebun de scoala si de invatat.

Welcome Zotag & Kia (2 nobi).

• Nick: Hooden.
  • Level: 38.
  • Rank: 2.
  • Vechime: 3 săptămâni şi ceva.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Atrenorii - noii lideri ai ai facţiunii, felicitări. MARI b0$$i.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Totul e bine cu exepţia antrenorilor.
  • Alte precizari?:

Foarte buna idee, foarte buna.

• Nick: Hooden.
  • Level: 38.
  • Rank: 2.
  • Vechime: 3 săptămâni şi ceva.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Atrenorii - noii lideri ai ai facţiunii, felicitări. MARI b0$$i.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Totul e bine cu exepţia antrenorilor.
  • Alte precizari?:

Nu asta este solutia,ai inteles gresit Hooden,antrenorii nu sunt bosi,nu sunt noii lideri,suntem egali cu voi,ceea ce facem noi in plus este organizarea antrenamentului,fiecare coleg poate sa vina cu o idee,fiecare coleg in cazul in care nu ii convine ceva sa nu e de acord cu ceva poate sa zica ce anume,nu se supara nimeni,chiar daca suntem antrenori putem gresi,toata lumea greseste,suntem constienti de asta,tocmai de-aia orice chestie problema sau completare sau idee de antrenament trebuie discutata intr-un mod prietenesc si nu asa.O data cu voi ne antrenam si noi,nu facem decat sa luam in calcul strategiile aplicate la war si sa le perfectionam la antrenament,astfel incat la war-uri sa ne facem treaba din ce in ce mai bine.Dupa cum am zis demisia ta nu este solutia,solutia ar fi sa renunti la demisie,sa trecem peste aceasta problema si sa ne comportam din noi ca o echipa fiindca cu totii avem acelasi scop,sa ducem familia cat mai sus.

Imi cer scuze daca am reactionat prea dur la adresa ta.

Nu asta este solutia,ai inteles gresit Hooden,antrenorii nu sunt bosi,nu sunt noii lideri,suntem egali cu voi,ceea ce facem noi in plus este organizarea antrenamentului,fiecare coleg poate sa vina cu o idee,fiecare coleg in cazul in care nu ii convine ceva sa nu e de acord cu ceva poate sa zica ce anume,nu se supara nimeni,chiar daca suntem antrenori putem gresi,toata lumea greseste,suntem constienti de asta,tocmai de-aia orice chestie problema sau completare sau idee de antrenament trebuie discutata intr-un mod prietenesc si nu asa.O data cu voi ne antrenam si noi,nu facem decat sa luam in calcul strategiile aplicate la war si sa le perfectionam la antrenament,astfel incat la war-uri sa ne facem treaba din ce in ce mai bine.Dupa cum am zis demisia ta nu este solutia,solutia ar fi sa renunti la demisie,sa trecem peste aceasta problema si sa ne comportam din noi ca o echipa fiindca cu totii avem acelasi scop,sa ducem familia cat mai sus.

Imi cer scuze daca am reactionat prea dur la adresa ta.

La ce atitudine aţi avut aseară mi-am dat seama ce fel sunteţi.

Am plecat la liceu, vorbim deseară la war.

La ce atitudine aţi avut aseară mi-am dat seama ce fel sunteţi.

Am plecat la liceu, vorbim deseară la war.

Eu nu imi aduc aminte sa iti fi vorbit cineva urat de-aiurea.In fine,sper ca ti-a trecut.

Salutare!!! :> Am ajuns si eu acasa... insa nu stau decat pana pe la 17:00 ... dupa am meditatii pana la 21:00...

Voi ce faceti? :) ... Ma gasiti in game! :*

Mdea, liceu sâmbătă.

Care e atat de destept sa se si duca ? :))))

Succes la war..sper ca până vin eu să luaţi 2 tufuri.

Bine zis ... Succes la war ... Eu la 6 incep meditatiile ... sper sa ne dea drumul mai devreme macar sa ajung la ultimele 1-2 war-uri.

Nha nush ce sa zic ... Bafta mai departe celor care si-au dat demisia.

Conteaza sa ne intelegem... sa nu dam vina unii pe altii si sa fim organizati, dar cu astea nu o sa luam turfs... putina activitate nu strica.

Putina activitate nu strica si sper ca in viitor atunci cand se cer arme sa nu mai apara replici de genul "nu am materiale" ...

Nu va descurajati.... sa speram ca usor usor ne punem pe picioare.

Urat e sa iei cateva zone miercuri, sa pierzi tot vineri, sa iei iar luni, sa pierzi iar miercuri si tot asa.

Succes in continuarea celor care pleaca. Sincer, nu va condamn.

Sper ca lucrurile sa se remedieze si sa avem macar un numar decent de membrii.

Noapte buna !