Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In primul rand vreau sa va anunt, ca inca nu sunt plecat din Verdant Family, si am iesit cu lacrimi in ochi, nu am vrut sa ies, am iesit fortat, dupa o neplacere de-al lui RiekeR, despre comportamentul meu la war-uri.Vreau sa va anunt ca am fost cateodata rambo si neascultator, si imi pare rau, dragi colegi, imi pare rau daca v-am suparat, enervat, injurat [....], vreau sa ramanem in continuare prietenii si sa ne vedem de drumurile noastre.Am stat aici asteptand 2 luni jumate, mai erau cateva saptamanii pana la rank 4, dar asta nu conteaza, alaturi de tec si shotgun am observat ca deagle este forta, va felicit pentru toate turfsurile castigate, fara spusele lui [mR].pHaReLL nu m-as fi gandit la o ''revenire'' in Verdant Family.

kers

Salut all,acuma am ajuns si eu acasa,ne vedem in game.

Bai, cand eram eu lider spuneati ca eu am toti aimerii in factiune, acum cum vezi ca Verdant intra in cucerirea orasului ziceti ca Verdant are numai aimerii, halal caracter.

Asa se intampla mereu..daca cei din Vietnamese erau in locul nostru acum,pun pariu ca multi dintre noi ziceau ceea ce zic ei despre noi si e pacat..e pacat ca nu am vazut din partea nimanui o dovada ca s-a distrat si vorbesc de toate factiunile din LS.

Felicitarile mele celor din Vietnamese si din GSB care s-au distrat si capul sus,nu turf-urile conteaza.Nu uitati ca ati inceput sa jucati acest joc pentru a va distra nu pentru a va enerva.

Kers imi pare rau ca ai iesit asa,sper sa revii,e liniste fara tine,valabil si pentru Drunkard.

'Seara baieti !

Eu ma pregatesc de culcare ca maine plec in excursie :D

Daca gasesc wi-fi p-acolo mai intru, daca nu, nu :))

Va urez succes la warurile pe maine !

Ne auzim joi. Bafta !

'Seara baieti !

Eu ma pregatesc de culcare ca maine plec in excursie :D

Daca gasesc wi-fi p-acolo mai intru, daca nu, nu :))

Va urez succes la warurile pe maine !

Ne auzim joi. Bafta !

Noapte buna!

Distractie placuta in excursie!

De astazi nu mai suntem colegi,va multumesc pentru tot ati fost niste colegi de nota 10!Imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva,mult succes tuturor.Papa!

Ai grija de tine. Sa sa nu uiti chestia asta niciodata: lumea e rea, foarte rea. Am simtit si eu pe pielea mea cu Danny acum 5 minute.

Ne vedem in joc peste 5 zile >:D<<'>

Ai grija de tine. Sa sa nu uiti chestia asta niciodata: lumea e rea, foarte rea. Am simtit si eu pe pielea mea cu Danny acum 5 minute.

Ne vedem in joc peste 5 zile br=

Da,stiu Askew,dar m-am obisnuit deja.Mult succes!

De astazi nu mai suntem colegi,va multumesc pentru tot ati fost niste colegi de nota 10!Imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva,mult succes tuturor.Papa!

Ai grija de tine, Succes in continuare.

Maine (26/06/2013) la 17:45 vreau TOTI membri ON, pentru a ne apara si cucerii toate teriotriile din Los Santos. Cum noi facem un efort sa intram, faceti si voi lafel.

Cine lipseste si nu are invoire e DEMIS.

Multa bafta la war-uri. Aveti grija ce faceti. Imi pare rau ca nu pot veni sa va ajut...

Am plecat afara. Inca odata, succes diseara.

Multa bafta la war-uri. Aveti grija ce faceti. Imi pare rau ca nu pot veni sa va ajut...

Am plecat afara. Inca odata, succes diseara.