Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bine v-am gasit colegi! Sper sa devenim cat mai uniti si sa fie intelegere intre noi, asta e cel mai important dupa mine. Daca vreodata vreti sa-mi spuneti ceva, s-o faceti fara ezitare, vreau sa fiu deschis cu voi, sa nu ascundem unele lucruri.

Vorbim in joc!

Bine v-am gasit colegi! Sper sa devenim cat mai uniti si sa fie intelegere intre noi, asta e cel mai important dupa mine. Daca vreodata vreti sa-mi spuneti ceva, s-o faceti fara ezitare, vreau sa fiu deschis cu voi, sa nu ascundem unele lucruri.

Vorbim in joc!

Welcome domnule sublider.

Edited by hYYz

'Seara baieti !

Felicitari pentru cei cu functia de lider/sub-lider, si bafta celor care au plecat !

Ne auzim maine la waruri :) !

Bună seara mafioţi, vreau să vă spun că de ăstăzi nu o să mai fiu cum am fost, cu totul m-am schimbat, o seară bună să aveţi!

Nu cred =)) .

Hai ca vad ca deja am inceput sa ne mai acomodam unii cu altii si ma bucur, tineti-o tot asa.

De asemenea, bun venit Toxic, Elemental si tuturor celor proaspat intrati in Verdant Family.

Ne auzim maine la war-uri, noapte buna celor care v-ati culcat si bafta celorlalti!

PS: Arms dealeri, nu uitati de rapoartele inainte & dupa war.

Edited by NixToN NixToN

Noapte buna tuturor.

Radu, sper sa nu fi influentat sub nici o forma de cei de la Vietnamese, http://postimg.org/image/v8n8hun5v/ . Saracu' Anndi nu mai stie cum sa scape de noi, trist :(

Am impresia ca e PadVlad,pentru cei care il stiu..imi pare rau ca in loc sa se distreze sta si face ss-uri/filmulete pentru a face plangeri,eu unu nu vad nici o distractie in asta dar ma rog,fiecare e liber sa faca ce vrea,pacat ca sunt permise astfel de chestii si ca nu se face nimic impotriva lor.Noapte buna cocosei.

Am impresia ca e PadVlad,pentru cei care il stiu..imi pare rau ca in loc sa se distreze sta si face ss-uri/filmulete pentru a face plangeri,eu unu nu vad nici o distractie in asta dar ma rog,fiecare e liber sa faca ce vrea,pacat ca sunt permise astfel de chestii si ca nu se face nimic impotriva lor.Noapte buna cocosei.

Noapte bună pasărico,nu fii supărată.Noapte bună celor care se culcă.