Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu pe la 17:30 plec la sedinta, nu stiu la ce ora ma intorc, dar sper sa o fac pana incep war-urile.Bafta.

Mai mult de 1 ora,maxim 2 nu tine o sedinta asa ca am pretentia sa vi la war-uri, atat tu cat si restul membrilor.

Buna ziua.

Felicitari tuturor, fiecare membru a muncit cat a putut si cat l-au dus puterile, ma bucur ca am un grup unit...Felicitari si adversarilor, au aratat ca nu se vor lasa niciodata si au luptat pana la cap. Maine vreau sa facem ceva activitati.

Felicitari pentru war-urile de azi,sper sa pastram ls-ul nergu.

Ce pot sa zic decat, felicitari tuturor pentru munca depusa, seriozitatea si activitatea voastra. Ma bucur sa fac parte din astea mafie, sper sa o tineti tot asa si sa facem aici o adevarata familie. Incercati pe viitor sa nu va mai certati din orice prostie si dupa sa va dati demisiile.

Seara buna baietii, felicitari pentru warurile de astazi, am dovedit ca prin activitate si seriozitate putem castiga si domina foarte usor orasul Los Santos.

,

,
,

.

Revin cu alte videouri si maine.

Edited by RiekeR xD

Felicitari tuturor. Este prima data cand sunt in The Verdant Family [ The Tattaglia Family ] si sunt mandru ca am facut acest pas de a ma alatura acestei frumoase familii. Sunt alaturi de voi de 3 luni si tin sa spun ca aici imi voi gasi "locul de veci". Nu voi renunta la aceasta familie pentru nimic, se pare ca toti am depus un anumit efort, iar prin perseverenta si lucrul nostru in echipa am cucerit orasul Los Santos. Sunt mandru ca fac parte din familie si s-o tinem tot asa. :*:*:* Uliu mamaaaaa tecuri :))

Felicitari tuturor pentru war-urile de astazi ! Va doresc o seara cat mai frumoasa in continuare !

Mai jos am postat si eu un video.

Cum a zis si NewLife mai sus ''Felicitari pentru cucerirea orasului Los Santos'' se vede ca Rasta si Kewl contribuiau mult prea mult cu jucariile alea iar acum Green nu au sa mai fie o amenintare in viitorul apropiat.

"Jucariile" care le foloseam eu (sa vad cat damage primesc), le foloseau si cativa din Verdant. Cu toate acestea, KMF nu aducea niciun plus, ci faptul ca stiam CUM sa ma pozitionez si CAND s-o fac, imi aducea un plus destul de mare.

Chiar si asa, nu exista nicio dovada ca folosesc asa ceva, dar se pare ca s-a vrut sa fiu banat. Un jucator bun nu inseamna ca e si codat, oricum pe 70%-80% de aici va bat la duel deagle cu ochii inchisi, cam asa slabi sunteti.

V-am pupat, sper s-o tineti tot asa.

PS:

86subkE.png

Daca eu am fost codat, inseamna ca si o parte din voi ati fost.

P/S Te astept maine la HQ pentru un 10/10... Si iti voi demonstra ca te bate 100% Din VDT, nu 70%.

Am permaban, banuiesc ca stii, nu mai joc, nici nu vreau sa-ti demonstrez tie. Cei care imi demonstreaza mie ca e asa, sunt unii de pe lista aceea de mai sus, se vor simti ei ;). Ah, si stiu ca folosesti aim, deci nu-mi suferi.

I'm out.

Edited by BOSS Rasta69