Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@ Cei pe care tre sa ii invoiesti de la raport arms sunt :

- Eu

- Marynyk

- Magnum

- Tody

- Despre picone voi discuta cu Asqwe , pana atunci invoiestel de la raport arms.

- Unde este Prodek ?

- A mai fost adaugat si CroSsy

Deoarece Prodek a demisionat sau a fost demis mai recrutez 3 asasini.

Edited by SniPeRS

Mai bine ne dau ei un vw, ar fi mult mai simplu. Ma refer in special pe la spawn, uneori nu vedem adversari asa ca dam in civli si ar fi evitat si lagul care provoaca crash-uri pentru cei cu pc-uri slabe..

Mai si razi :-J la -3 trebuia sa stai in HQ .... nu are nimic,recuperam maine.

eu am nervi

aa , nu stiam ca la -3 trebuie sa stam in hq , imi cer mii de scuze

ce mai faceti verdant ?

Bravo ba pentru war-urile din seara asta , mergem 10 in 30 asa ceva nu se poate. Aia cu heli se duc numai rank 4 si de aia ne rup pe cladire , noi ne batem pe heli.. Cum vreti voi sa facem runde castigate daca uni nu dati tot ce aveti mai bun din voi ?

Eu v-am zis si va repet , daca nu faceti nici cel mai mic efort sa va antrenati o sa faceti + la war-uri cand voi fi eu presedintele Ierusalimului.

RUSINE WAAA RUSINE pentru war-urile din seara asta !!!

Bravo ba pentru war-urile din seara asta , mergem 10 in 30 asa ceva nu se poate. Aia cu heli se duc numai rank 4 si de aia ne rup pe cladire , noi ne batem pe heli.. Cum vreti voi sa facem runde castigate daca uni nu dati tot ce aveti mai bun din voi ?

Eu v-am zis si va repet , daca nu faceti nici cel mai mic efort sa va antrenati o sa faceti + la war-uri cand voi fi eu presedintele Ierusalimului.

RUSINE WAAA RUSINE pentru war-urile din seara asta !!!

daaaaaaaaaaaaaaa in seara asta am fost cei mai prafi la war

ma mir cum am putut sa fim atat de nabi in aseara asta la war , ne-a batut fraieri de gsb . oricum maine (joi) as vra sa facem toti sa avem 6+ , sa nu mai fim asa de slabi ca in seara asta.in seara asta am fost foarte slabi

Poate voi ati fost slabi, eu in seara asta m-am straduit foarte mult si a dat roade: http://rpg.b-zone.ro/wars/view/319 . Daca fiecare avea macar scor 1, ar fi ceva..

@PixeL MF Vorbesti tu de scor +6 dar tu ai scos worst... inainte sa comentezi, te rog foarte frumos sa te uiti si la tine, sunt uni cu potential in factiune dar, nimeni nu le da o sansa sa se antreneze si sa ii ambitioneze, eu ma straduiesc macar sa ii ambitionez, odata ce un mafiot e ambitionat, acesta incepe sa creda ca are putere chiar daca nu are, dar odata ce se ambitioneaza chiar prinde putere ( cel putin asa vad eu ).

Eu stiam ca jocurile pe PC se joaca de DISTRACTIE nu sa iti rupi nervii la niste war-uri care nu te ajuta cu nimic in viata. Asta e adevarul , si eu ma enervez cand mor aiurea sau vad codati , dar nu este normal.

UNITI.

Ba eu unu mor cand va vad pe unii ca nu faceti nici un efort sa va pregatiti la arme. Cum vreti voi sa trageti cand uni stati afk in HQ sau va plimbati cu masina ? Intr-un gang vi sa rupi la war-uri nu sa stai afk si sa te plimbi cu masina.. Lucrurile astea le puteti face intr-o factiune pasnica ca de exemplu in Taxi va plimbati toate orasele la ocol daca aveti clienti.

Si o chestie cu care nu se poate contrazice nici un gang cu mine este ca in fiecare mafie un codat trebuie sa fie ( si cu turf-uri si fara turf-uri ).

Poate veni si X , poate veni si Y , poate veni si liderul respectiv sa se contrazica cu mine dar daca admini ar lua la control o mafie intreaga din intamplare la un war , un codat o sa gaseasca sigur. Daca sunt mai multi nu imi dau cu parerea , dar unul tot gaseste.

Pana la urma trebuie sa ii intelegem si pe admini ca nu suntem numai noi 3 la war-uri , mai sunt alte 6 mafii la control si admini nu sunt 500 / 1000 ...

In concluzie , nici un gang nu este usa de biserica.

La ce inactivi suntem noi .. cel putin din ce am observat eu , foarte putini on.. mai ales ca acum se aproprie vara e mai lejer la scoala inafara de cei cu examene. In fine , haideti sa ne organizam si sa intram 25+ la war, dar sa intram pe TURF ca de intrat suntem on..