Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

http://forum.b-zone.ro/topic/140687-verdant-family-evidenta-waruri-war-logs/page-68

Am postat evidenta de war de luni (07.07.2014). Daca cat am fost inactiv nu am mai avut timp sa postez evidentele, deci prin urmare nu ati fost sanctionati pentru inactivitate, nu inseamna ca treaba o sa mearga asa in continuare. Am revenit, evidentele o sa fie postate la zi, lafel si sanctiunile o sa le primiti, la zi si pe bun merit.

Pe evidenta de luni vor fi 8 membrii sanctionati cu FW, iar pe cea de astazi (miercuri 09.07.2014) sunt cu mult mai multe decat pe cea de luni.

De asemenea saptamana aceasta va rog sa postati evidentele arms ( cu materialele folosite ). Pentru fiecare raport neprezentat = 1 AV ( 2AV=FW ). Cei care ati fost asasini sa il contactati pe Snipers, deoarece a dat wipe tuturor membrilor din gruparea de asasini.

Snipers, doresc o lista de la tine cu asasinii.

Edited by UTZ MIonut

Felicitari Blacky(scrappy) pentru lider.

Mi-a facut placere sa colaborez cu membrii din aceasta factiune . Bafta in continuare.

Felicitari blacky pentru functie, cu toate ca nu a fost cel mai frumos moment pentru a o dobandi. Mult succes Scooby (asqwe) in continuare si iti multumesc ca m-ai acceptat in Verdant, cu siguranta o sa ne mai intalnim prin alte factiuni.

Salut baieti asta se pare ca o sa fie ultimul meu post aici mi-a facut placere sa fiu liderul vostru in astea 6 luni, m-am distrat, m-am enervat, am glumit, am plans, dar in marea majoritate a timpului am ras ;) si asta cred ca a fost cel mai important. Au fost printre cele mai frumoase 6 luni de cand joc pe B Zone pe care n-o sa le uit niciodata si nici membrii care au trecut prin factiunea asta cat am stat eu lider. Pe marea majoritate dintre voi v-am cunoscut destul incat sa va apreciez pentru ceea ce incercati sa faceti, imi place ca am adus oameni aici care NU traiesc viata VIRTUALA mai mult decat pe cea REALA, sunteti bajeti de caracter marea majoritate(cu mici exceptii) pe care v-am apreciat si o sa va apreciez mereu. Nu am fost un lider dractic sau care sa sanctioneze toate chestiile, asta fiind un dezavantaj pentru mafie, dar un avantaj pentru voi, pentru ca ati reusit sa atingeti rank-uri destul de mari intr-un timp scurt. Sper ca v-ati simtit bine in Verdant alaturi de mine si sper sa va simtiti lafel de bine si alaturi de Scrappy.

Scrappy ti-am promis de cand ai luat subleader ca o sa ajungi lider(mai devreme sau mai tarziu) si dupa 2 luni de subleader uitete aici :) Bucurate de el si incearca sa-ti faci prieteni, NU dusmani.

1kpiYMB.jpg

Succes bajeti&Scrappy

Capo Crimini Asqwe

SAlut! Vreau sa va spun si eu cateva cuvinte, in primul rand imi pare bine ca fac parte din acest colectiv si va stiu pe majoritatea ce puteti...in al doilea rand vreau sa fim uniti la bine si la greu..sigur vom avea ambele momente...si sa nu ne dam batuti ca pierdem un war sa ceva....acum ramane de vazut...sper sa ne intelegem!

Salut baieti, in seara asta am o groaza de chestii de facut.

Vreau sa ii multumesc lui asqwe pentru cele 6 luni in care a fost ca un tata pentru mine, nu o sa te uit niciodata, raman scrappy al tau. :)

Cat despre membrii actuali, vreau sa aveti incredere in zync pentru ca este un om de incredere care va va ajuta cand nu voi fi eu prin preajma..

Ce sa va mai zic.. o noapte frumoasa tuturor, maine ne vedem la waruri.

@ Salut asqwe, multumesc foarte mult ca mai acceptat in aceasta factiune, ai fost cel mai bun lider pentru mine. Iti doresc succes.

@ Gg nob, am venit pentru tine si asqwe aici si tu il pui pe fanu meu subleader, demisie salut baieti,

@ Tu ma urat mic ce esti, ehh, gg nabz0r sa fie ca in pimps.

Gata ca deja ma doare mana, salut baieti. Mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi.

@, ma bucur ca motivul pentru care ai lasat functia nu e situatia turfs-urilor pentru ca te strangeam de gat, imi pare rau daca pe final ai fost dezamagit insa ti-am spus-o si ti-o repet, turfs-urile vin si pleaca.

@@South Blacky07, felicitari pentru functie, o merit pe deplin si sper sa faci o treaba buna !