Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Welcome nob. E buna evidenta, tu doar spune-mi daca te poti ocupa de ea sau nu. Nu e o obligatie, o pot face eu, dar te-am intrebat considerand ca fiind designer poti face ceva frumos.

Va astept maine la sedinta / antrenament. O seara buna tuturor.

Salut,blacky sunt disperat si nu mai stiu unde sa postez.

Maine plec la tara,nu pot anula. Stau 1 saptamana.

Daca iti dau pm imi arata error 502 bad gateway iar topicul de inactivitate este inchis. In game nu te-am gasit.

Te rog frumos sa ma invoiesti :)

@, ba tu n-auzi sa-mi dai pm cand te intorci si toate detaliile ?

Neata.Am trecut pe la acest topic inainte sa plec.Ok,iti voi da detaliile cand vin

Bye all!! Sa luati cat mai multe turfuri.

Eu am vrut sa imi dai pm cu informatiile tale ( unde pleci , cand vi ) , dar vad ca nu m-am facut inteles. Pmul trebuia ACUM.

Sa nu te miri ca esti civil cand te intorci.

Pai cum sa-ti dau pm omule daca nu merge sa trimit pm-uri din cauza unei erori? Ti-am zis ca plec la tara (nu iti pot spune exact locatia si nu cred ca e necesara) si ma intorc intr-o saptamana.Adica de lunea viitoare in colo voi fi prezent la waruri.

Pai cum sa-ti dau pm omule daca nu merge sa trimit pm-uri din cauza unei erori? Ti-am zis ca plec la tara (nu iti pot spune exact locatia si nu cred ca e necesara) si ma intorc intr-o saptamana.Adica de lunea viitoare in colo voi fi prezent la waruri.

Eroarea aia e de la prea multe PM-uri mi se pare mai sterge din ele d-ale dreq :o3 :>

Eu am vrut sa imi dai pm cu informatiile tale ( unde pleci , cand vi ) , dar vad ca nu m-am facut inteles. Pmul trebuia ACUM.

Sa nu te miri ca esti civil cand te intorci.

Blacky lasa-l frate...fi intelegator

Neata, baieti. Sper ca astazi nu o sa mai fie certuri la waruri pe chat-ul familiei, legat de orice banalitate ( kill-uri, guns etc). Si cum a zis si Blacky, datile in pana mea de materiale, cand vedeti pe unu ca iese din HQ datii o arma, dupaia va intrebati de ce pierdem, de ce nu avem succes, haideti sa fim o familie adevarata, ca si motto-ul nostru " Alone we stand no chance, united we shall rule them all ".

Bun, baitani mei, am prins sa dau doua attack-uri!! Deci, azi tot poporu la WAR!!! Nu fiti bolunzi, ca daca suntem 15 pe members, degeaba..Acu nu aveti lag, poate mai prinde-ti un tec/combat, una alta.

O zi faina! Sper ca nu m-am trezit degeaba la ora asta!!