Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doamne am cea mai buna profesoara de romana...

Deci ea la teste nu corecteaza nimic, pune direct nota fara sa scrie ceva cu rosu.. evident.. cand o intreb unde am gresit ea imi spune :,, La exprimare "

O intreb unde nu m-am exprimat corect si vine cu un alt raspuns inteligent: ,, Uita-te in lucrare". Si uite cum a ajuns invatamantul.... profesorii spun ca elevii sunt lenesi dar lor le e lene sa explice ceva calumea.

Diseara ne vedem la war :)

Bine ca am scapat.

Welcome dRE :)

Azi am facut si primul meu best in aceasta factiune...

Sper si cred ca o sa mai urmeze si altele

GG pentru war-uri azi

Marti LS negru, am zis.

Pa

Mi l-ai furat pe sfarsit, salmspa

Edited by BOMBARDIER ZEW RoberT

Neata, inca 4 turfsuri si LS-ul este al nostru, luni vreau sa vad cel putin 30 online ca sa-i putem bate turfsurile alea sunt cele mai grele deoarece sunt langa HQ lor si trebuie sa ascultati de membrii rank 4+...va felicit pentru activitatea de ieri se vede cand suntem 30 pe turfs...GSB nu misca nimic.

Edit: Video by TiganuBZ

http://captiongenerator.com/23596/Legal-mod-by-Rasta

Edited by NUSUNTZYNC

Eu sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem . Cu toata mafia deja ma inteleg cred , dar cu cine ma intelegeam de inainte sunt : Robertooo , Kewl , SondOfTheTime , TresTii cat de cat , si cel mai mult Rasta , LioN , Blacky si Alexander .

On : Ce faceti ? Azi avem o activitate , ceva ?

Eu sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem . Cu toata mafia deja ma inteleg cred , dar cu cine ma intelegeam de inainte sunt : Robertooo , Kewl , SondOfTheTime , TresTii cat de cat , si cel mai mult Rasta , LioN , Blacky si Alexander .

On : Ce faceti ? Azi avem o activitate , ceva ?

Bun venit!

Azi nu avem nicio activitate. "Nu o sa avem sedinte / antrenamente ceva vreme de acum incolo fiindca oricum venim 5 zile la waruri". - blacky07 2014

Edited by Mater ZEW

Bun venit!

Azi nu avem nicio activitate. "Nu o sa avem sedinte / antrenamente ceva vreme de acum incolo fiindca oricum venim 5 zile la waruri". - blacy07 2014

Pai.. cam asa e .. eu zic ca 5 zile de prezenta sunt de ajuns. :)

Diseara rank 4 2 attackuri :)