Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@AIM NewLife,E lista facuta de Katzuno , stiu ca au fost mai multi pe acea lista dar nu am stat sa o refac eu si am dat copy paste.

@,De Rifa ce sa mai vorbim , era o perioada in care adminii nu se ocupau si codurile erau in floare.

@Oricare ar fi fost motivul retragerii mi se par amuzante replicile gen ,,Vine B0T,, atat timp cat noi jucam fara baietii din ,,AUR,, sau mai stiu eu ce personaje dubioase.

Edited by BeyondOwn

@@Rasta Sarmalutza, Fie cum zici tu prietene, doar ca eu nu ti-am pronuntat tie numele de cand esti in GSB si nici pe al fratelui tau de cruce Trestiii, am si uitat ca existati sincer, eu ce am am cu pretenasu fTd care rupe coadele pe fata si nu ma poti contrazice vorba ta, daca ai fi in VDT ai avea aceeasi parere iti zic eu ;) fiind coleg cu el e greu sa-ti dai seama cat de urat da.Vad ca voi cautati anturaj cu mine si ma tot trezesc cu notificari de la tine si de la liderul tau care cica nu sufera dar isi cauta anturaj cu mine pe la discutii GSB ,USP, apai daca voi vreti eu vad dau ca pot sa va inchid gura usor nu mi-e greu. Hai sper sa ne oprim aici ca n-are rost s-o mai lungim, vedem la waruri care pe care.

Edited by AIM NewLife

Ba @NewLife am zis si eu ca ti-a intrat si tie soarele-n casa da n-ai de gand sa te potolesti, vezi ca se fac angajari la plimbat catei.. Daca vrei sa imi arati cat esti de rau fa-o prin alta metoda nu in fata tastaturii, m-am prins ca esti dobitoc nu tre sa-mi reamintesti de fiecare data cand postezi aici... Cumpara-ti o viata adevarata ca ai cam avea nevoie..

@@AIMDooley aka S7RAWBERRyCN, Alo alo tu ala care are viata, imi plac Hobby-urile tale Hobbies:"Sport si sa-mp, obligatoriu sa-mp". Bai copile pe langa ca esti atat de prost incat zici ca joci fara licenta de arme la waruri mai ai si gura mare, pai ba prostule care esti tu prost eu fac misto de tine ca ma gandesc ca pana la urma ti-o veni mintea la cap si o sa ne parasesti dar tu te tii scai vad si nu intelegi ca esti prea prost pentru A FI MEMBRU DE MAFIE si nici ca pentru PROSTI ca tine s-au inventat si celelalte factiuni. Dar nu-i nimic o sa-l fac pe Beyond sa aleaga intre mine si tine sa vedem pe cine alege,sal.

Edited by AIM NewLife

@@AIMDooley aka S7RAWBERRyCN, Alo alo tu ala care are viata, imi plac Hobby-urile tale Hobbies:"Sport si sa-mp, obligatoriu sa-mp". Bai copile pe langa ca esti atat de prost incat zici ca joci fara licenta de arme la waruri mai ai si gura mare, pai ba prostule care esti tu prost eu fac misto de tine ca ma gandesc ca pana la urma ti-o veni mintea la cap si o sa ne parasesti dar tu te tii scai vad si nu intelegi ca esti prea prost pentru A FI MEMBRU DE MAFIE si nici ca pentru PROSTI ca tine s-au inventat si celelalte factiuni. Dar nu-i nimic o sa-l fac pe Beyond sa aleaga intre mine si tine sa vedem pe cine alege,sal.

Cu faza asta meriti atentie, daca vrei sa-ti demonstrez ca tu esti prost, continua sa o arzi asa, am dreptul sa scriu orce la hobbyuri si in acelasi timp nu trebuie sa stie toti prostii ca tine ce hobbyuri prefer, dupa mintea ta de baiat la facultate, chiar crezi ca imi pasa mie ca-mi verifici tu profilu? Esti prea dobitoc sa-ti explic tie anumite chestii, nu are rost cand tu o tii in continuu despre aceleasi lucruri, sampul si gangurile :))) da mna cand esti fixat asa ajungi...

Cu faza asta meriti atentie, daca vrei sa-ti demonstrez ca tu esti prost, continua sa o arzi asa, am dreptul sa scriu orce la hobbyuri si in acelasi timp nu trebuie sa stie toti prostii ca tine ce hobbyuri prefer, dupa mintea ta de baiat la facultate, chiar crezi ca imi pasa mie ca-mi verifici tu profilu? Esti prea dobitoc sa-ti explic tie anumite chestii, nu are rost cand tu o tii in continuu despre aceleasi lucruri, sampul si gangurile :))) da mna cand esti fixat asa ajungi...

Ba copil prost,ne cunoastem in realitate sa-ti vorbesc despre realitate ? logic ca-ti vorbesc depre samp ca suntem pe samp si in viata virtuala, daca vrei sa vorbim despre ce tine de viata reala ne putem intalni oricand vor muschii tai, eu stau in Arad momentan daca ai drum pe aici ma anunti,ne intalnim si vorbim despre ce vrei tu, ok?

Edited by AIM NewLife

Ba copil prost,ne cunoastem in realitate sa-ti vorbesc despre realitate ? logic ca-ti vorbesc depre samp ca suntem pe samp si in viata virtuala, daca vrei sa vorbim despre ce tine de viata reala ne putem intalni oricand vor muschii,eu stau in Arad momentan daca ai drum pe aici ma anunti,ne intalnim si vorbim despre ce vrei tu, ok?

Cand vad atata disperare in tine nu imi dau seama ce subiect de discutie am putea avea ;), doar limiteaza-ti vorbele, ca spre deosebire de tine eu nu stau pe rpg si pe forum toata ziua sa vad ce-mi postezi.

Cand vad atata disperare in tine nu imi dau seama ce subiect de discutie am putea avea ;), doar limiteaza-ti vorbele, ca spre deosebire de tine eu nu stau pe rpg si pe forum toata ziua sa vad ce-mi postezi.

Scuze ca postez , Dooley taci in mortii tai de jeg ca nu ai tu experienta lui newlife in mafii nici jumate cat are el..... eu il stiu pe el din 2014 cand eram cu el in GSB,era un baiat de nota 10 asa ca taci drq si da-ti DEMISIA ca faci un bine pentru toti.. Nu-ma tragi mafia in jos.....de vreo 3 sau 4 ori au pierdut din cauza ta

Dooley[CN] 0 5 990 Dooley[CN] 3 9 570 [AIM]NewLife 24 9 1410 [AIM]NewLife 21 8 1170

Aici newlife iti da clasa uita-te si tu la scoruri si dupa sa mai deschizi gura,

Scuze ca postez , Dooley taci in mortii tai de jeg ca nu ai tu experienta lui newlife in mafii nici jumate cat are el..... eu il stiu pe el din 2014 cand eram cu el in GSB,era un baiat de nota 10 asa ca taci drq si da-ti DEMISIA ca faci un bine pentru toti.. Nu-ma tragi mafia in jos.....de vreo 3 sau 4 ori au pierdut din cauza ta

Dooley[CN] 0 5 990 Dooley[CN] 3 9 570 [AIM]NewLife 24 9 1410 [AIM]NewLife 21 8 1170

Aici newlife iti da clasa uita-te si tu la scoruri si dupa sa mai deschizi gura,

Bai Paul te invit la niste aer curat, du-te si ia-te cu newilfeu tau de mana pe care-l cunosti tu din 2014 si POTOLITI-VA DRAQ CA NU E CHIAR ASA