Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sustineti campania ,,Gold pentru culturisti si droguri pentru Sven,, , daca avem buni samariteni pe aici nu ezitati sa donati ;)

PS:Eram sa uit si 10 lei pentru shaorma lui Liviu.

Nu uita de campania TEC pentru Ted.

@@AIMDooley aka S7RAWBERRyCN, Aoleo da ce-ai facut ma nene ma ? nu ti-au dat astia unban ? eu ti-am zis sa nu bagi coade da tu BATMAN...si cu coade ca sa faci plus tre' sa te duca si bibilica ca altfel tot degeaba,sti cum zac.

#sanuuitamdedooley #iatededooley #ripdooley #unbandooley

@@AIMDooley aka S7RAWBERRyCN, Aoleo da ce-ai facut ma nene ma ? nu ti-au dat astia unban ? eu ti-am zis sa nu bagi coade da tu BATMAN...si cu coade ca sa faci plus tre' sa te duca si bibilica ca altfel tot degeaba,sti cum zac.

#sanuuitamdedooley #iatededooley #ripdooley #unbandooley

:))) ba esti nebun? Adu toti adminii sa caute coaie n-am bagat coduri in viata mea si nici nu am sa bag.. daca ala ma pune sa descarc programe de cacat si cand da sa se conecteze nu-i merge imi da refuz teste ca sa isi faca norma plm...

AIMDooley aka S7RAWBERRyCN Salut dooley, eu nu te cunosc, dar dupa privinta mea, cred ca esti un bester mare, azi nustiam ce era asa fericit Newlife, a dat petrecere la fiecare care intra in Jizzy LV, primea 10k, am intrebat de ce primim ban ? "A LUAT DOOLEY BAN BAAAAA" ce sa zic.. :)))

AIM NewLife E adevarat newlife?

Hai salut ba.

Am facut aseara 4 kill-uri.

L-am batut pe usp ala din run el cu tec-u eu cu deagle,dupa am mai facut un 1v1 cu [uS]Termi si m-o luat la teste Rikos.

Dupa vreo 10-15 minute sunt luat la teste de Wael_ cum ii mai zice.

Am filmat cum am putut,voi edita video cand strang mai multe faze.

Nu prea pot filma in momentu de fata,dar incerc sa joc cum pot =))

A da,multi culturisti prin VDT-u asta =))

@TOM CULTURISTUL Baga si tu o poza de acum 1 saptamana,sau cat mai recenta daca zici ca aia-i de cateva luni tomele.In cativa ani fac si eu 40+,acum sunt pui =)) am si eu 7 luni de sala si un 38 in brat :( .

Edited by SmooK

Hai salut ba.

Am facut aseara 4 kill-uri.

L-am batut pe usp ala din run el cu tec-u eu cu deagle,dupa am mai facut un 1v1 cu [uS]Termi si m-o luat la teste Rikos.

Dupa vreo 10-15 minute sunt luat la teste de Wael_ cum ii mai zice.

Am filmat cum am putut,voi edita video cand strang mai multe faze.

Nu prea pot filma in momentu de fata,dar incerc sa joc cum pot =))

Ce nume ai pe joc?