Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@BeyondOwn-Fa ce va cu baietii astia care nu ajung la waruri,pana cand nu rezolvi nu cred ca o sa mai intru la wars , pierd multe seri de golaneala , pentru ce ??? Gandeste-te ce ai de gand sa faci cu mafia asta , cu 30 de membrii maxim e cam greu in lv. Daca credeti ca am gresit cu ceva , astept sa ma contraziceti.

Edited by TOM CULTURISTUL

@,N-ai gresit cu nimic dar nu ai venit cu o solutie ci doar cu nemultumiri.M-am uitat pe evidenta si spre surprinderea mea nici tu nu ai fost la waruri alaturi de acesti domni : Doky,Bimmer,Tratecyy,Darko,beowulf,andrei89,francezul69,smook(banat),xmagic(inactivitate),Cosmin(inactivitate),BlackzeroOwn(absent la ultimul war si cel mai important)

Deci 12 absenti la cel cu SP , din 40 ii scazi pe cei de mai sus si iti da numarul de 28 online cati am fost aseara.Daca as da FW tuturor celor de mai sus nu cred ca o sa mearga mafia mai bine.

Daca voi nu vreti sa continuam ceea ce am inceput eu nu am ce sa va fac iar sa schimbam jumatate de mafie in momentul asta nu e un raspuns la problema noastra , think about it.

• Nick: LuNg

• Level: 50

Rank: 6

Vechime: 1 luna

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ma retrag

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu se pune problema.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Inactivitate, multe talente, neascultatoare

Alte precizari?: Unininvite dupa wars

• Nick: LuNg
  • Level: 50
  • Rank: 6
  • Vechime: 1 luna
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ma retrag
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu se pune problema.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Inactivitate, multe talente, neascultatoare
  • Alte precizari?: Unininvite dupa wars

Asta e topicul de discutii, prostane. Oricum esti prea disperat sa te lasi :)

Salutare.

Intr-un fel ai dreptate Beyond, nu poti sa sanctionezi chiar tot ca avem nevoie de membri, insa 1-2 FW-uri la waru de ieri trebuia sa dai ca sa-i inveti minte indiferent cine era. Ei au jucat cu cladirea aia tot warul, si daca stai bine sa te gandesti pe turfurile din zona AERO LV e plin de cladiri de genul,vreo 3-4 turfuri, deci daca n-o sa fim capabili sa jucam la influenta nici-o sansa sa ne extindem in LV, ce sa mai zic de HQ SP...

Edited by AIM NewLife

Panarame waruri, un war la o oră şi altu peste 5 ore. Da, şmecher.

Hai sa trecem cu vederea ca avem doar defend, dar suntem 18 la 21:30 pentru warul din LV. Va doare fix in paispe'. Luam juma' de LV si ne inecam ca tiganii la mal. O dati in golaneala, ca iesiti afara n-aveti timp. Pai afara se iese (mai ales in cluburi, discoteci) pe la 23:00+ in plm, nu la 8 sa spargeti seminte la scara si apoi la 22:00 dati log pe sa-mp si faceti dm in hq. Trist..

Poftiti golaneala (si vin si la waruri) => http://imgur.com/hBF4ZSE

Va pun si maine poze golanasilor din seara asta de la Maria si Ion, v-am pwpat!

Edited by Sylvyu Google