Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Becali4EveR, Nu stiu cum sa-ti zic dar tot nu m-am prins de ce folosesti chestia asta numita 360 si nu tragi normal unu la mana si doi la mana nu inteleg cum o faci, scuze dar eu nu ma am cu astea eu joc default si curat de cand ma stiu, fara 124124 de moduri care sa-ti ofere 124142 de avantaje / skinuri / coduri etc. Oricum asta nu ma lamureste cu nimic, cum dai la waruri cu m4 e partea 2-a, minsecunda de fiecare data cand ma intalnesc cu tine pe turf, la deagle ii fi avea skill dar la arme gen m4 nu exista skill, pacat.

@@Becali4EveR, Nu stiu cum sa-ti zic dar tot nu m-am prins de ce folosesti chestia asta numita 360 si nu tragi normal unu la mana si doi la mana nu inteleg cum o faci, scuze dar eu nu ma am cu astea eu joc default si curat de cand ma stiu, fara 124124 de moduri care sa-ti ofere 124142 de avantaje / skinuri / coduri etc. Oricum asta nu ma lamureste cu nimic, cum dai la waruri cu m4 e partea 2-a, minsecunda de fiecare data cand ma intalnesc cu tine pe turf, la deagle ii fi avea skill dar la arme gen m4 nu exista skill, pacat.

Wow m-ai spart cu asta =)), asa dau si eu ce sa vezi la 10 metri de adversar miscandu-se DOAR in aceeasi directie, nu stiu cum sa-ti zic dar e foarte greu...prietene nu incerca cu mine chestii de genul ca nu-ti merge, am 4 ani de mafii STIU CUM DA UN PLAYER CARE JOACA CURAT SI UNU CARE RUPE CODU intelegi tu ? imi dau foarte usor seama, ca avem admini incapabili sa va gaseasca codul iar voi sunteti prea inteligenti pentru ei si stiti sa-l ascundeti asta e partea 2-am, dar nu-mi veni tu acuma cu videoclipuri de asta incercand sa-mi demonstrezi ca joci corect ca nu joc samp de ieri ok ?

Wow m-ai spart cu asta =)), asa dau si eu ce sa vezi la 10 metri de adversar miscandu-se DOAR in aceeasi directie, nu stiu cum sa-ti zic dar e foarte greu...prietene nu incerca cu mine chestii de genul ca nu-ti merge, am 4 ani de mafii STIU CUM DA UN PLAYER CARE JOACA CURAT SI UNU CARE RUPE CODU intelegi tu ? imi dau foarte usor seama, ca avem admini incapabili sa va gaseasca codul iar voi sunteti prea inteligenti pentru ei si stiti sa-l ascundeti asta e partea 2-am, dar nu-mi veni tu acuma cu videoclipuri de asta incercand sa-mi demonstrezi ca joci corect ca nu joc samp de ieri ok ?

Poate ca joci tu de 4 ani in mafii dar eu joc de 4 ani deathmatch si e o diferenta . Am conturi pe toate cele 4 servere b-zone pe fiecare server am avut cate un ban sau mai multe desigur ca acestea au fost scoase de administratorii care stiu cu adevarat ceea ce inseamna cod . (exceptand aici rpg 4 momentan nu sunt mafiile deschise) . In acesti 4 ani nu a existat nici macar un cod in PC-ul meu . Tin sa te dezamagesc dar nu cred ca ai suficienta experienta in ceea ce priveste skill-ul si codul unui jucator din moment ce tu ma faci pe mine codat . Fi si tu un admin ca cei care-i faci tu incapabili si dupa poti vorbi despre ei . Poate ca tu crezi ca esti atotstiutor si ca membrii din verdant sunt cei mai buni din romania poate chiar si din lume , ei bine tin sa te dezamagesc pentru a 2 a oara . Sunt jucatori cu multe clase peste ceea ce aveti voi aici . Cu asta am incheiat nu vreau sa fiu luat in nume de rau . Este totusi un joc nu trebuie sa ne certam sa ne injuram de toate natiile ca te-am batut o data de 2 ori sau ca ti-am luat un turf , haideti sa-l privim ca pe o placere nu ca pe o obsesie .

Imi cer scuze fata de membrii verdant ca am postat aici dar am fost nevoit sa fac acest lucru .

Edited by Becali4EveR