Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare colegi.Vreau sa imi cer scuze lui Sylviugoogle si lui Oita (Caprita) .Nu imi sta in fiere sa injur,dar voi ati inceput si ma calcati pe nervi.Eu am vazut ca stai pe loc si am luat masina,am asteptat si am vaz ca nu te misti si am crez ca esti afk.In fine,Imi cer eu scuze.Noapte buna

Ceea ce m-a deranjat este faptul ca ai luat masina si ai fugit cu ea, tinand cont de faptul ca am spus pe /f ca cei de pe turf sa iesiti la margine pe pod ca vin sa va iau sa nu mai dati /q pentru urmatorul war. Vorba aia, cand esti bun esti luat de prost :))). Dar nu are nimic. Ma bucur ca esti baiat de baiat, pwp.

Aaa era sa uit. O pozica cu baietii mei - http://imgur.com/a/X3WjA

Ne auzim pe luni. Vedem ce ne rezerva saptamana viitoare. Sa fiti iubiti :*.

Hai noroc.

smooKING. is back.

Stiu, am jucat cam slabut.

Dar dupa 2 luni si ceva de pauza e cam greu sa dau cum dadeam odata.

Nu-i problema, imi revin.

Dati si voi like/subscribe.

Bai baieti, nu stiu cum sa va spun, dar marti luam si noi ls-ul.Dupa cum ati putut vedea, nu prea am mai avut timp de war-uri, sa fac scoruri bune, m-am saturat de acest joc. S-ar putea sa fie ultimul meu post aici. #remember VDT best members <3, #retras

Edited by Sharawy ZEW

Hai salut, marti luam LS-ul si dupa intram in LV poate vad demisii ca va castrez.

@@Evolution VDT, Sa votezi si tu PRO la interdictia lui Bestial. ala, dovada pusa acolo nu e foarte clara dar in asta se vede 100% norecoilu:

,daca nici pe o dovada ca asta nu se ia ban pe B-Zone pai atunci nu stiu ce sa mai zic...