Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Câteva zile să-l ajut si pe Ciubota să ia LV. Asta am vrut să fac de prima dată, dar Evo a vrut să rămân aici iar acum el nu mai este și aici nu mai am decât câțiva prieteni (adevărați). În scurt timp această facțiune o să se schimbe și nu o să stau sa ajut ZEW în ceea ce și-a propus.. să fim serioși. Dacă ieșea lider cineva din facțiune, cu siguranță mai stăteam puțin. Și nu trebuie să îți dau ție explicații Silviule, am scris ce era de scris în demisie pe RPG.

EDIT: Ia uite ce sublider cu limbaj adecvat aveți mă Silviu, care moare după killuri - http://imgur.com/a/zOvLJ

Și tu mă întrebi de ce am ieșit?

Eu unde scuip, nu ling. Baftă în tot ceea ce v-ați propus.

DEMNITATEA SI RESPECTUL ESTE MAI PRESUS DECAT UN SCOR SAU UN RANK PE ACEST JOC.

Edited by AIM SylvyuGoogle

Câteva zile să-l ajut si pe Ciubota să ia LV. Asta am vrut să fac de prima dată, dar Evo a vrut să rămân aici iar acum el nu mai este și aici nu mai am decât câțiva prieteni (adevărați). În scurt timp această facțiune o să se schimbe și nu o să stau sa ajut ZEW în ceea ce și-a propus.. să fim serioși. Dacă ieșea lider cineva din facțiune, cu siguranță mai stăteam puțin. Și nu trebuie să îți dau ție explicații Silviule, am scris ce era de scris în demisie pe RPG.

EDIT: Ia uite ce sublider cu limbaj adecvat aveți mă Silviu, care moare după killuri - http://imgur.com/a/zOvLJ

Și tu mă întrebi de ce am ieșit?

Eu unde scuip, nu ling. Baftă în tot ceea ce v-ați propus.

DEMNITATEA SI RESPECTUL ESTE MAI PRESUS DECAT UN SCOR SAU UN RANK PE ACEST JOC.

Sylvyule, ai fost un coleg de nota 11, mi a facut placere sa te cunosc. Daca o sa ai vreodata nevoie de mine, imi dai un pm sau in joc. Sper sa mai fim colegi macar o data, bafta in RDT!

Felicitări Road pentru lider , îmi pare rău că M-am grăbit sa intru elc ?.

Cea mai proasta alegere cu AND65 sublider. ..??

Totuși, arătos tipul ăla din poza, cu tricoul de la SH Germania

Edited by AIM aSKHANAR

@,Ti-am dat eu voie sa postezi ma aici ? =))) Cica cea mai rea alegere "AND65" ehh, fostu nick :(

@,Opa, aici emblema romaniei zis Sky.Beleaua am aflat fratele meu cine esti, pacat ca ai accelasi ip :( Uite aici o poza mai noua cu mine: http://imgur.com/a/eHwRC

P.s:Poza aia care e pus de ala, e facuta in 2013, dar e pusa in 2015 fiindca am gasito prin tell si am zis, hai sa pun si eu o poza pe fb, ti pwp :*

Edited by Tuzhky ZEW

@@LaurBaiatulBun, Baiatule ai zis ca ne dai poza cu tine, acum nu ne mai dai ? Imi dai poza cu fractu de 21 de ani? =)))))))) Bai puta, eu am aflat ca ai 13 ani si esti in a 6 a sau a 7a cu Zeero in clasa si pui tu poze cu alti pe forum? Hai pune cu tine ma, mie nu mie rusine ca am 16 ani, cum ne-a dat Dumnezeu asa suntem, urati frumosi nu conteaza, conteaza caracteru si sufletu' bai plaman de om ;)

@@LaurBaiatulBun, Baiatule ai zis ca ne dai poza cu tine, acum nu ne mai dai ? Imi dai poza cu fractu de 21 de ani? =)))))))) Bai puta, eu am aflat ca ai 13 ani si esti in a 6 a sau a 7a cu Zeero in clasa si pui tu poze cu alti pe forum? Hai pune cu tine ma, mie nu mie rusine ca am 16 ani, cum ne-a dat Dumnezeu asa suntem, urati frumosi nu conteaza, conteaza caracteru si sufletu' bai plaman de om ;)

Ooooooooooooooooooooooo ce i-a zis-ooooooooooooooooooo =))))))))))))))))))

De ce se misca asa aiurea in video, cand filmez am 100fps si no problem: https://www.youtube.com/watch?v=x9XenpW45U4&feature=youtu.be

E de la setarile de la programul cu care filmezi.

Filmează in 60 FPS + incearcă să randezi video-ul in 60 fps

si o să se vadă asa

Ia de aici daca vrei sa se vada ca la nower

Edited by Just qShad0w