Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

On 14.04.2018 at 12:33 PM, PurpleKush said:

Stimati colegi, dupa ce ca domnisoarele din RDT sunt pline de codate infecte mai si fac post... https://www.rpg.b-zone.ro/factions/reports/verdant    De luni va rog nu mai iertati nimic... Bata-i dumniezo cu codurile lor de jegosi, castiga toate war-urile si mai fac si post-uri... Avem niste admini de tot rahatul jur, va mai intrebati de ce a scazut populatia serverului? Uitati de ce.. Adevaratii gangsteri care stiu sa traga bine si joaca curat nu fac post-uri. Imi este scarba deja de serv asta....

Usor asta, voi ati fost primii care ati inceput https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/44307 , nu vad de ce va victimizati asa, auzi cica "Adevaratii gangsteri care stiu sa traga bine si joaca curst nu fac post-uri" fiecare joaca cum vrea, e un joc vechi si un server care nu merita prea multe, data viitoare stati dracu pe turf si nu mai iesiti in loc sa incepeti sa faceti post-uri si dupa tot voi sunteti aia "nemultumiti".

4 hours ago, CooLio VODA said:

Purple, esti doar un frustrat fara viata, care sta 24/24 pe sa.mp. 

Ai la activ 2 conturi prin departamente si unul in VDT :)) Fa-ti si tu o gagica, iesi pe afara si incepe-ti o viata acolo unde conteaza, nu intr-un joc multiplayer. 

#Invidia se naste la omul fara putinta.

esti cunoscut dupa tipetele spartane pe care la dai pe wapp cand mori la war si pentru ca iti tai calculatoru cu drujba si dai vocale ma coolio=)))

Edited by South Wolf4eveR

1 hour ago, Banateanu ZEW said:

Usor asta, voi ati fost primii care ati inceput https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/44307 , nu vad de ce va victimizati asa, auzi cica "Adevaratii gangsteri care stiu sa traga bine si joaca curst nu fac post-uri" fiecare joaca cum vrea, e un joc vechi si un server care nu merita prea multe, data viitoare stati dracu pe turf si nu mai iesiti in loc sa incepeti sa faceti post-uri si dupa tot voi sunteti aia "nemultumiti".

Scrie de pe contul mare, nu inteleg de ce te chinui sa iti faci alt cont pe forum când toată lumea știe cine esti...

Mai zice ca eu sunt frustrat :)) Ma pis pe jocul asta si pe server si pe toti. Si da prefer sa va scot unu cate unu daca adminii nu-si fac treaba :)) si n-aveti ce sa-mi faceti, eventual niste mumu =)) 

2 hours ago, PurpleKush said:

Mai zice ca eu sunt frustrat :)) Ma pis pe jocul asta si pe server si pe toti. Si da prefer sa va scot unu cate unu daca adminii nu-si fac treaba :)) si n-aveti ce sa-mi faceti, eventual niste mumu =)) 

Astept sa ma scoti din factiune, vezi cu limbajul sa nu faci alte prostii, in rest va las si eu o melodie aici, ca vad ca e la moda.

Edited by South JilkasMeister

Eu nu cred ca am postat la voi asa ca ce plm incepeti voi sa postati aici? De asta cred ca exista discutii RDT sa va postati problemele pe care le aveti nu aici ca asa vi s-a sculat. Coolio tu esti ala care vorbeste despre viata sociala, dar sa nu uitam ca ai 58 de ore in 17 zile, asa ca taci in plm ca deja ai inceput sa plangi

Edited by MykeSwasHERE

mYadBtL.jpg   

Poftim, si eu care ma gandeam sa incetam cearta.... Dar nu pot din moment ce eu sunt un frustrat fara viata, csf gagica n-am :)) sunt dezacsat si eu si tot familionul meu =)) Baa tarane care esti, cu o asa atitudine se vede da la o posta care dintre noi e frustratu si dupa orele jucate... Ti-ai pus tot ToV-ul sa te apere ma retardel? Stiu ca probabil o sa-mi fac multi dusmani pentru chestia asta, dar mi se rupe... CHIAR NU AM NIMIC PERSONAL CU NICI UNU DIN VOI!!! VOI ATI INCEPUT CU POST-URI, NOI CONTINUAM!!! @HG Andruu @Vio  @South Zeom @MykeSwasHERE @South JilkasMeister @CosminT @South Wolf4eveR @CooLio VODA

Edited by PurpleKush

Csf nu am abilitatea de a gandi mai mult... Sunt un dezacsat orfan si asa o sa raman :)) In curand o sa ma las iar de sa-mp asa ca eu multe nu am de pierdut :)) In schimb adevaratii frustrati se observa care sunt, si cu asta am incheiat orice discutie, puteti sa comentati si sa va dati si peste cap din partea mea. Am o vorba care imi place mie mult si pe care mi-ar place s-o impartasesc cu voi... "Ba prostii n-ar trebui sa se inmulteasca" am incheiat citatul!

@HG Andruu Face confuzie intre mine si bunul meu prieten Team_Ionut aka SupremeKush din LVPD!!! N-ai ce sa ceri fra... Pe mine m-a convins, chiar nu aveam nimic cu el, putea oricare altu sa fie, daca el a picat in momentul nepotrivit asta e... Dar pt asemenea injurii poti sa-ti dai seama cat il duce capu'? :)) 

Inainte sa mai comentezi aiurea @CooLio VODA despre mine ar fi bine sa te documentezi sa vezi daca se poate sa ai 2 conturi in departamente, iar despre faza cu @PurpleKush ca este un "frustrat care vine dintr-o familie de dezacsati si redusi mintali" , nu cred ca esti tu in masura sa spui asemenea cuvinte despre o persoana pe care nici macar nu o cunosti, nu ai nici macar o informatie despre cum este el in viata de zi cu zi sau macar cum arata. Iti spun eu ca este o persoana super de treaba care face diferenta dintre un joc si viata reeala si app are o relatie de 6 ani. Nu cred ca esti tu in stare sa ti o persoana in viata reala atata timp ,atata timp cat ai un limbaj foarte "frumos" la adresa unor persoane pe care nu le cunosti.

Edited by SupremeKush

Mama, ce plm se intampla cu voi ba? V'a luat jocul asta mintile, duceti'va fratilor si iesiti in oras la o bere / suc, nu stati in casa ca sa prindeti un rahat de war :). @Shawy @ShowKing uite ba cate fac astia pentru un joc si un cacat de turf :) , imi pare rau ca nu m'am luat dupa @Sylvyu Google cand o luat ban si sa ma fii lasat si eu atunci :)). Voi in loc sa iesiti sa stati la o caterinca si o samanta, va petreceti timpul in casa pe samp si la war-uri, @Bobo face niste chestii cu orele pentru a nu fii dat din factiune, ce'a mai mare prostie facuta ever si @Kelton sta cu ''caranu'' in mana. Eu zic sa o luati mai moale cu jocu asta fratilor, aveti si voi o viata si p'aia v'o futeti pe un cact de joc. ''Semnat Moldo'' ''retras si fericit'' :D. Sa nu ma trezesc cu ban din partea ta Kelton, prima oara mi'ai dat degeaba. ;) 

1 hour ago, AIM Moldoveanu said:

Mama, ce plm se intampla cu voi ba? V'a luat jocul asta mintile, duceti'va fratilor si iesiti in oras la o bere / suc, nu stati in casa ca sa prindeti un rahat de war :). @Shawy @ShowKing uite ba cate fac astia pentru un joc si un cacat de turf :) , imi pare rau ca nu m'am luat dupa @Sylvyu Google cand o luat ban si sa ma fii lasat si eu atunci :)). Voi in loc sa iesiti sa stati la o caterinca si o samanta, va petreceti timpul in casa pe samp si la war-uri, @Bobo face niste chestii cu orele pentru a nu fii dat din factiune, ce'a mai mare prostie facuta ever si @Kelton sta cu ''caranu'' in mana. Eu zic sa o luati mai moale cu jocu asta fratilor, aveti si voi o viata si p'aia v'o futeti pe un cact de joc. ''Semnat Moldo'' ''retras si fericit'' :D. Sa nu ma trezesc cu ban din partea ta Kelton, prima oara mi'ai dat degeaba. ;) 

corect vtm , oricum daca mai eram noi in vdt nu se bagau baietii asa tare in LS dar mna cand sta adminu pe mine cand fac duele in fata la hq si dupa iau ban e logic , in fine viata e frumoasa si fara samp sincer chiar ii multumesc lui edu ca ma facut sa ma las de cacatu asta 

On 20.04.2018 at 6:34 PM, ShowKing said:

corect vtm , oricum daca mai eram noi in vdt nu se bagau baietii asa tare in LS dar mna cand sta adminu pe mine cand fac duele in fata la hq si dupa iau ban e logic , in fine viata e frumoasa si fara samp sincer chiar ii multumesc lui edu ca ma facut sa ma las de cacatu asta