Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

12 hours ago, AnamariaS said:

Multumesc frumos, am sa tin cont de aceasta parere.

Sa nu comparam 1vs1 din hq cu turfu.. pls.. adica pe patratelul ala mai vin unu din spate, altu din fata si n-ai cum sa te concentrezi la amandoi, adica pt o fata e cam greu cu mai multi. Ma-ntelegi?

Iti e greu sa te concentrezi l adoua chestii deodata a?

Iti e frica de aia care te iau pe la spate sau ce/

Bafta băieți, drumul meu alături de voi se încheie aici, multumesc Jackus și camkash sau cum te-o chema pentru plângerile legate de mine ca scot bani din clan(aia 100 k :))) și pentru cât de tovarăși ați fost.

in 2 zile de war 6/8 besturi, puteau sa fie mai multe către 72.

Sa vedem dacă va place sa Jucați și împotriva mea, nu doar alături :))

ne vedem pe zona

Buna seara, felicitari pentru 24/24. Hai cu 72/72.

@Askhanar Prea usor te enervezi si iti faci din prieteni dusmani pentru niste chestii banale, mult prea usor ;).

Maine 2 waruri grele cu RDT, sa intrati.

Edited by AIM NewLife

58 minutes ago, Askhanar said:

Bafta băieți, drumul meu alături de voi se încheie aici, multumesc Jackus și camkash sau cum te-o chema pentru plângerile legate de mine ca scot bani din clan(aia 100 k :))) și pentru cât de tovarăși ați fost.

in 2 zile de war 6/8 besturi, puteau sa fie mai multe către 72.

Sa vedem dacă va place sa Jucați și împotriva mea, nu doar alături :))

ne vedem pe zona

Nu cred ca ai inteles ideea si nu ai inteles nici ce a zis Sartor, in clanul asta se intra doar pe baza de aplicatie si se accepta doar la voturile membrilor, degeaba bagi tu pe x si y daca unora dintre membrii nu le convine e si normal sa iasa din clan si nu cred ca este tocmai ok, sunt persoane vechi aici, persoane care reprezinta clanul. Clanul e al tuturor nu doar al unuia dintre noi, daca nu respecti ce zic ceilalti nu te astepta sa fii vorbit de bine.

Edited by Jackus

2 hours ago, Jackus said:

Nu cred ca ai inteles ideea si nu ai inteles nici ce a zis Sartor, in clanul asta se intra doar pe baza de aplicatie si se accepta doar la voturile membrilor, degeaba bagi tu pe x si y daca unora dintre membrii nu le convine e si normal sa iasa din clan si nu cred ca este tocmai ok, sunt persoane vechi aici, persoane care reprezinta clanul. Clanul e al tuturor nu doar al unuia dintre noi, daca nu respecti ce zic ceilalti nu te astepta sa fii vorbit de bine.

Nu puteati sa ziceti in fata :))?

A, ne plangem la sartor ca niste catelusi, zi drq ca voiai sa il ai tu inapoi, in fine, ne vedem la waruri. Bafta la 72, daca o sa iei vreodata mai mult de 30.

Urmatoarea oprire, Las Venturas.

6 hours ago, Askhanar said:

A, ne plangem la sartor ca niste catelusi, zi drq ca voiai sa il ai tu inapoi, in fine, ne vedem la waruri. Bafta la 72, daca o sa iei vreodata mai mult de 30.

Membrii clanului s-au plans de asta nu eu.

10 hours ago, Askhanar said:

multumesc Jackus și camkash sau cum te-o chema

Eu am avut de zis la tine in PM, dar tu nu ai fost de omenie nici macar sa imi raspunzi.

Nu stiu ce ai inteles, da' inainte de faza aia eu deja iesisem din clan (eram pe la scoala cand am dat resign).

Asa cum iti zice NewLife mai sus, te enervezi prea repede pentru un lucru amarat... Ai si tu o varsta si trebuie sa intelegi.

Eu nu m-am plans la nimeni in legatura cu clanul, am zis sa imi vad de treaba da ma primeai cu principalu sau nu. Te credeam om de treaba, din cate mi-au zis baietii si continui sa am aceeasi parere despre tine. Sper ca acum intelegi cum sta treaba. Nu imi place sa fiu bagat in niste chestii ce eu nu le-am facut.

5 hours ago, AIM Chamakh said:

Eu am avut de zis la tine in PM, dar tu nu ai fost de omenie nici macar sa imi raspunzi.

Nu stiu ce ai inteles, da' inainte de faza aia eu deja iesisem din clan (eram pe la scoala cand am dat resign).

Asa cum iti zice NewLife mai sus, te enervezi prea repede pentru un lucru amarat... Ai si tu o varsta si trebuie sa intelegi.

Eu nu m-am plans la nimeni in legatura cu clanul, am zis sa imi vad de treaba da ma primeai cu principalu sau nu. Te credeam om de treaba, din cate mi-au zis baietii si continui sa am aceeasi parere despre tine. Sper ca acum intelegi cum sta treaba. Nu imi place sa fiu bagat in niste chestii ce eu nu le-am facut.

Gataaaaa!!!!

5 hours ago, Jackus said:

Urmatoarea oprire, Las Venturas.

Membrii clanului s-au plans de asta nu eu.

Terminati cu prostiile!

12 hours ago, Askhanar said:

Hai sa lasam ura la o parte si sa continuam ce am inceput :)