Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

A vorbit liderul din tine?

De CAND da Quix FW-uri?

Cand am zis eu ca are dreptul de a da FW?

Nu, singurul din mafia asta cu comanda /factionwarn sunt eu. Da, se poate solicita asta, dar nu impartiti sanctiuni voi... cum va vine voua :-??

Bun, deci am primit o multime de PM-uri, de la 1001 membri. Nu o sa ii raspund fiecaruia, o sa va scriu aici.

In primul rand, NU STIU ce s-a intamplat la antrenament, eu v-am spus de ce plec. Evident, multi dintre voi nici nu au citit, ca sa aiba ocazia sa ma intrebe mai tarziu DE CE NU INTRU.

Habar nu am ce fel de antrenament ati facut, si cine a facut ce la acel antrenament, dar voi afla, si asta nu va dura mult. Nu vreau explicatii pe forum, nu vreau sa imi spuneti cum ca X si Y au facut ceva, apoi X si Y sa vina sa isi spuna parerea despre ce ati zis voi, NU. O sa incerc sa aflu tot ce s-a intamplat la antrenament.

Tot ce v-am cerut a fost jumatate de zi, in jumatatea aia de zi v-am zis ca nu voi putea intra, nu ati putut rezista atat fara cineva care sa va spuna ce si cum trebuie sa faceti? Sunteti salbatici?. Motivul nu era prea complicat, asa ca il putea intelege oricine. Asteptam sa primesc un nou calculator, si sa il inlocuiesc pe cel vechi, care, la urma lui, trebuia pus in locul altui calculator. A trebuit sa instalez si windows pe unul. A trebuit sa schimb cateva componente in ele, chestiile astea adunate mi-au luat destul de multe ore din zi. Am terminat acum aproximativ doua ore. Da, nu am intrat inca pe SA:MP, nici macar nu am SA:MP aici (acum downloadez GTA S.A., apoi voi instala SA:MP, si voi intra sa vad care e problema).

Din ce ati discutat, nu am inteles prea mare lucru, decat ca toti sunteti nervosi, dar nu ati spus pe cine. O sa vad asta. Nu imi place deloc ca va lipseste respectul, respectul pentru ceilalti colegi, unii dintre voi au impresia ca doar ei s-au straduit sa intre in factiune, sau ca ei sunt mai presus decat ceilalti colegi. O sa va arat ca nu e asa, o sa va mai arat ca nu a fost o decizie asa de buna, aceea de a nu asculta de antrenor, si de a deranja antrenamentul. In concluzie, cei care s-au "distrat" la antrenament, isi pot face bagajele.

Ne vedem pe server, in scurt timp, sper.

P.S. Daca nu va convine ca antrenorul e 'ala', si nu 'celalalt', sau ca mafia face 'asa', si nu 'asa', sunteti liberi sa plecati... nu doar liberi, chiar va recomand asta.

Nu, nu a vorbit liderul din mine, dar daca nu este antrenor calumea, care sa stie..Degeaba mai faci antrenamente.

Nu, nu a vorbit liderul din mine, dar daca nu este antrenor calumea, care sa stie..Degeaba mai faci antrenamente.

Doar antrenorul a fost de vina? Atunci il dau pe el afara. Eu am inteles ca si-au batut joc cativa de antrenament. Tu zici ca totul a decurs ok, dar antrenorul nu a stiut sa tina antrenamentul, asa ca a iesit?

Daca vrei antrenamente cu ei, de ce nu ai plecat intr-o mafie unde sunt antrenorii aia? :-?? Poate era mai distractiv

Eu zic sa va calmati...

Nu e primul si ultimul antrenament...o sa mai fie si altele :-J

Si nici nu o sa fie ultimul antrenament cu probleme, asta e se mai intampla, nu cred ca a murit nimeni ca nu a mers totul perfect...

Te cam seaca asa e dar cu timpul o sa se clarifice treaba...

Noapte buna.

Ies si eu, scuze pentru problemele create.

Stai lin man! Stii foarte bine dc m-am enervat pe tine. Eu incercam sa calmez situatia, sa opresc dm, vorba, si tu k e nashpa antrenamentu, antrenoru si ai inceput cu cersitu de functie...

Stiti, daca ar fi fost sa va cer fw azi, a-ti fi sarit cu gura.

Oricum eu am renuntat la functia de antrenor. Nu imi mai fac nervi. Nu va place ce si cum fac? a-ti fi putut zice, vis1onn nu te vrem ca antrenor, nu sa faceti chestiile acelea la antrenament...

Stai lin man! Stii foarte bine dc m-am enervat pe tine. Eu incercam sa calmez situatia, sa opresc dm, vorba, si tu k e nashpa antrenamentu, antrenoru si ai inceput cu cersitu de functie...

Stiti, daca ar fi fost sa va cer fw azi, a-ti fi sarit cu gura.

Oricum eu am renuntat la functia de antrenor. Nu imi mai fac nervi. Nu va place ce si cum fac? a-ti fi putut zice, vis1onn nu te vrem ca antrenor, nu sa faceti chestiile acelea la antrenament...

A trecut!, axativa pe prezent :-J

Noapte buna

Edited by alexutsu7