Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare!

Acum am terminat și eu topic'urile. Le-am tradus în Engleză și am refăcut design-ul. Păreri?

Da nab, misto, dar cam mari :)) Si mai pune fi Fight & Win like a brave man sub BARZINI, cu Freshman(asa se numeste fontul).

Stai la rand, AndreyNh0 here B-)

#Buna ziua, am scapat mai devreme de la chin :)) Mananc ceva, ma duc pe afara si ne vedem la antrenament ...

Challenge accepted B-)

Salutare!

Acum am terminat și eu topic'urile. Le-am tradus în Engleză și am refăcut design-ul. Păreri?

Zi sincer.Google translate? :))

Mori de rassss :))))

=)))))))))))))))))))) aiaiaiiaiiaia MORTAL =)))), am inchis usa si imi bag p... in clanta sa vad de se deschide inapoi =))

Noapte buna sa aveti :))

Frumos antrenament nowa, chiar mi-a placut, eu care vin la antrenamente dezgustat, plictisit etc. Nu a fost acelasi antrenament monoton. gg

Frumos antrenamentul din seara asta, ceva diferit sper sa facem mereu cate ceva nou. Felicitari NoWay

A fost frumos antrenamentul.

Abea astept warurile de maine, sper sa luam HQ.

Multumesc,eu si Mefx am vrea sa fiti mai uniti,odata cu asta o sa se vada si rezultatele.V-am spus ce trebuie sa facem la final.

Sa aveti noapte buna,maine la 17:45 la HQ,avem de castigat cel putin un WAR. Noapte buna Barzini.

-Nick: MefX

-Rank: Don

-Anunț (Announcement): Mâine ora 17:45 să fiți în fața HQ-ului. Cine lipsește nemotivat primește FactionWarn.

-Data/ora/locație (Date/Hour/location): 29.03.2013, 17:45, HQ Barzini.

-Prezența (Present): -

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic