Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata fetelor ce facetiii ? :*

Neatza dragutza. Da uite acuma merg si eu la liceu. Ne vedem pe la 12/1 :*.

Vă salut de la ora de chimie . Ne incheie mediile. Pregătiți de war?

Neata si voua! eu acum m-am trezit !

P.S:Zozom nu ai ramas inca repetent? :))

P.S2: Paulikes tu ce faci frate? ramai corigent sau...? :))

Edited by TL PestisoR

Pai s-a bagat 1 regula noua. Maxim 10 rank 4 intr-o mafie respectiv 6 rank 5 si 12 rank 3. Eu ma culc. Noapte buna !

Faptul ca cei care au rank 4 trebuie sa fie mult mai responsabili ,pentru ca pot fi inlocuiti usor de colegii din spate care merita si ei,cine are rank 4 trebuie sa dovedeasca ca il merita si are un comportament demn de el,cine face prostii o sa primeasca down,foarte usor.

Noapte buna!

Mersi !

Neata si voua! eu acum m-am trezit !

P.S:Zozom nu ai rapas inca repetent? :))

P.S2: Paulikes tu ce faci frate? ramai corigent sau...? :))

Peste.... te rog frumos invata sa scrii si dupa comenteaza la posturile mele? Ok? Glumesc ! :*

P.s: inca nu raman repetent si nici nu voi ramane :))

Edited by ZoZoM

Ce mai faceţi, băieţi? Eu uite acum am venit de afară, ne vedem în game. Cât despre şcoală, gata şi clasa a 8-a. =]

Edited by Rysor

Peste.... te rog frumos invata sa scrii si dupa comenteaza la posturile mele? Ok? Glumesc ! :*

P.s: inca nu raman repetent si nici nu voi ramane :))

Mai greseste omu ce sa ii faci :))

cand aud de tine nici sa scriu nu mai stiu :)) ma bate nyufii cu capu in piept :))=))

Eu acum m-am trezit, mi-am facut somnu de frumusete si acum astept war-urile :X

Tu ce invarti ? nu servesti war-uri? :-W

Am avut invoire pana azi, de maine o sa pot si eu sa fiu activ. Am avut o perioada naspa cu teze/ascultari , etc.

Multumesc celor care au fost prezenti astazi,multumesc anticipat celor ce nu isi dau demisia saptamana viitoare :) Multumesc persoanelor care imi dau rabdare (fireste,nu sunt din factiune ).

Edited by OC NoWay25

Reguli noi au fost aduse factiunii :

Cine este prins ca nu are licentele "drive,weapon,materials,fly" intre programul de war-uri 18:00-22:00 este sanctionat cu Faction Warn.

Scrisul chat-ul familiei trebuie sa fie corect din punct de vedere gramatical , spam-ul si folosirea CAPSLOCK-ului se sanctioneaza de acum cu Faction Warn.

Nu mai aveti voie sa dati rob inainte de activitati : program de waruri , sedinta , antrenament . Cine este prins in jail la aceste activitati din cauza rob-ului este sanctionat cu Faction Warn .

Am observat ca tot mai multi incepeti sa folositi Caps pe perioada war-urilor , incepand de astazi si daca o sa fie o greseala , sanctiunea o sa fie la fel pentru toti , FW. Doar eu si Andreynh0 putem sa facem acest lucru pentru a va distrage atentia de la anumite lucruri.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic