Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau sa va multumesc pentru prezenta la antrenament.Tin sa mentionez ca acesta a fost primul sustinut de mine si nu stiu daca va placut.O sa tin o mini sedinta pentru a stabili exercitiile care va plac si vom stabili un program de antrenament impreuna.A da maratonul lv-paintball ls e obligatoriu nu se scoate.Poate incercam si lv-gssf >:D<<'>

Nu am apucat sa facem mare lucru, ai putea adauga in locul duelurilor 1vs1, exercitiul cu cele doua siruri. (asa economisesti timp si nu se plictiseste nimeni) Sau sa facem dueluri in formatie :-?? Mie mi-a placut,timpul nu a fost cu noi, iar ideea cu alergatul e amuzanta :)) .

Vreau sa va multumesc pentru prezenta la antrenament.Tin sa mentionez ca acesta a fost primul sustinut de mine si nu stiu daca va placut.O sa tin o mini sedinta pentru a stabili exercitiile care va plac si vom stabili un program de antrenament impreuna.A da maratonul lv-paintball ls e obligatoriu nu se scoate.Poate incercam si lv-gssf >:D<<'>

Eu nu înţeleg de ce ne ţii pe jos până la paintball. Nu are niciun sens, asta e mai mult aşa de pierdut timpul si de a avea probleme cu toti nabii care intra în noi cu masina sau care fac DM / kamikaze. Na, asta ai vrut, asta o sa ai. :P

Înafara de juma de ora de mers pe jos, da, mi-a plăcut antrenanentul.

Edited by S4L Naga

Eu nu înţeleg de ce ne ţii pe jos până la paintball. Nu are niciun sens, asta e mai mult aşa de pierdut timpul si de a avea probleme cu toti nabii care intra în noi cu masina sau care fac DM / kamikaze. Na, asta ai vrut, asta o sa ai. :P

Pe langa faptul ca este destul de distractiv si ca atragem atentia multora, mai e si o "pedeapsa" destul de comica :)) La 20 de oameni la antremanent, din 40, ce voiai sa mai faci?:))

For fun.

Haide neata, ce faceti? +1

Pleaca la munte.

Caterinca pe capu lui, se duce la bagaboante.

:))) Lolza e baiat cuminte, dupa vorba mea : " Lolza baietel cuminte " Voi il trimiteti la bagaboande?:))))

Neata, m-am trezit si eu. ce mai faceti vorbaretilor? Pregatiti de war?

:))) Lolza e baiat cuminte, dupa vorba mea : " Lolza baietel cuminte " Voi il trimiteti la bagaboande? :))))

Neata, m-am trezit si eu. ce mai faceti vorbaretilor? Pregatiti de war?

Normal tu ce faci?

Nu il trimitem noi la bagaboante, el se duce.

Acestea au fost ultimele mele cuvinte, aici, pe servereul nostru drag B-Zone. Imi pare rau daca am dezamagit pe cineva. Va urez bafta in continuare cu mafia.

Andreilolza, imi cer scuze in special tie deoarece m-ai tinut, m-ai crescut, aici in mafia ta. Imi cer scuze daca o sa iti cauzez probleme.

Va urez multa bafta !

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic