Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vad ca unii odata cu rank 4 le cresc si impresiile, Naga eu zic sa revii la baiatu care erai inainte de rank 4 , daca ai primit un rank superior nu inseamna ca ai si nasu pe sus odata cu el , dupa cum vezi ai gresit ai fost sanctionat. Ia chestia asta ca o invatatura si nu mai incerca sa crezi ca esti rank 4 si ca esti scutit de anumite activitati la care i-au parte toti membri gangului , si ca raspuns la chestia aia cu mistorile si suferintele tale , "Nu-ti place , nu vrei , dute in alta parte".

Ca rank 4 trebuie sa demonstrezi ca stii sa dai un exemplu pentru rank-urile mai mici , tu ce faci le arati ca ai arfe. Arfe sa ai atunci cand stii sa tii tecurile in mana si nu te bate nimeni , dar din evidentele tale (putinele din cauza indelungatei inactivitati) reiese ca inca ai scoruri pe minus , inca ai nevoie de antrenament si credema ca mai ai multe de invatat pana sa ajungi sa "suferi "

Edited by yomarian20

To change the topic, I just wanted to say that I had a great day training today, dispite my keyboard that sucked... :( This week was terrible for me in wars, 1 week inactive was really hard... Anyone up for a duel tomorrow?

@, Bine ca tot eu iau av la raportul de arms dealer, zicea Alcolus ca ma invoieste, tu dai avertisment verbal, imi bag ceva in ea de treaba frate, eu sunt arms dealer la war, consum peste 30k mats la war, si tot nu e de ajuns, iar altii fac o poza la materiale si nici macar nu vand 5k materiale :-J,

Nick: Maxtr3me2008
Rank: 2
Vechime în factiune: 2 săptămâni şi ceva.
De ce doresti sa pleci?: Păi am vorbit cu Alcolus că mă învoieşte la evidenţa de arms dealer şi văd că primesc un avertisment total aiurea, sunt singurul care vinde materiale peste 30k / zi de war, şi tot eu sunt sancţionat, voi când cereţi arme în 2-3 secunde,  primiţi oferta mea, iar alţii nici măcar nu consumă 2k materiale / war
Sunt de acord sa primesc Faction Punish 60/60 în caz ca se dovedeste ca nu am stat minim doua saptamani în factiune:Da
Alte precizari:  Dau demisia la o facţiune după 3 ani pe B-Zone, mi se pare total aiurea, una vorbim alta facem, o să mă gândesc până la 12 dacă rămâne demisia sau nu.

Ma mai gandesc daca o pun sau nu.

@, Bine ca tot eu iau av la raportul de arms dealer, zicea Alcolus ca ma invoieste, tu dai avertisment verbal, imi bag ceva in ea de treaba frate, eu sunt arms dealer la war, consum peste 30k mats la war, si tot nu e de ajuns, iar altii fac o poza la materiale si nici macar nu vand 5k materiale :-J,

Nick: Maxtr3me2008
Rank: 2
Vechime în factiune: 2 săptămâni şi ceva.
De ce doresti sa pleci?: Păi am vorbit cu Alcolus că mă învoieşte la evidenţa de arms dealer şi văd că primesc un avertisment total aiurea, sunt singurul care vinde materiale peste 30k / zi de war, şi tot eu sunt sancţionat, voi când cereţi arme în 2-3 secunde,  primiţi oferta mea, iar alţii nici măcar nu consumă 2k materiale / war
Sunt de acord sa primesc Faction Punish 60/60 în caz ca se dovedeste ca nu am stat minim doua saptamani în factiune:Da
Alte precizari:  Dau demisia la o facţiune după 3 ani pe B-Zone, mi se pare total aiurea, una vorbim alta facem, o să mă gândesc până la 12 dacă rămâne demisia sau nu.

Ma mai gandesc daca o pun sau nu.

Max, nu te supara, aici a fost greseala mea deoarece ieri am fost plecat si nu am apucat sa vorbesc cu destema despre raportul arms, considera AV'ul ala sters, my regrets.

Vad ca unii odata cu rank 4 le cresc si impresiile, Naga eu zic sa revii la baiatu care erai inainte de rank 4 , daca ai primit un rank superior nu inseamna ca ai si nasu pe sus odata cu el , dupa cum vezi ai gresit ai fost sanctionat. Ia chestia asta ca o invatatura si nu mai incerca sa crezi ca esti rank 4 si ca esti scutit de anumite activitati la care i-au parte toti membri gangului , si ca raspuns la chestia aia cu mistorile si suferintele tale , "Nu-ti place , nu vrei , dute in alta parte".

Ca rank 4 trebuie sa demonstrezi ca stii sa dai un exemplu pentru rank-urile mai mici , tu ce faci le arati ca ai arfe. Arfe sa ai atunci cand stii sa tii tecurile in mana si nu te bate nimeni , dar din evidentele tale (putinele din cauza indelungatei inactivitati) reiese ca inca ai scoruri pe minus , inca ai nevoie de antrenament si credema ca mai ai multe de invatat pana sa ajungi sa "suferi "

Nu am arfe. Doar ii explic băiatului de ce am dreptate. Se oftica ca nu vin la antrenament. NU am nevoie de acel antrenament. Pentru mine si cu ăla si fara e acelaşi lucru. Daca am chef de antrenament ma duc singurel pe un server non RP.

Iar despre evidentă, eu zic ca nu e treaba ta. Daca am minus, nu înseamnă ca sunt varza.

Si măcar eu le postez, nu ca voi Rank 5 nu postati nicio evidenta ca sa va ascundeti scorurile. De unde sa va credem noi ca aveti + daca nu le postati?

Cu tec am mai tras inainte sa iau Rank 4, nu e prima data. Daca ma consideri praf, te invit cu mare drag sa îţi arăt ce pot, cu orice arma vrei. Si filmez in acelaşi timp ca sa vada si alţii ca joc bine si nu e aşa cum reiese din evidenţă

PS: Daca te uiti la evidenţele de acum o luna sau două, aveam chiar mai mare + decât tine, dar ma rog. Nu scorul face pe cineva bun la arme.

Nu am arfe. Doar ii explic băiatului de ce am dreptate. Se oftica ca nu vin la antrenament. NU am nevoie de acel antrenament. Pentru mine si cu ăla si fara e acelaşi lucru. Daca am chef de antrenament ma duc singurel pe un server non RP.

Iar despre evidentă, eu zic ca nu e treaba ta. Daca am minus, nu înseamnă ca sunt varza.

Si măcar eu le postez, nu ca voi Rank 5 nu postati nicio evidenta ca sa va ascundeti scorurile. De unde sa va credem noi ca aveti + daca nu le postati?

Cu tec am mai tras inainte sa iau Rank 4, nu e prima data. Daca ma consideri praf, te invit cu mare drag sa îţi arăt ce pot, cu orice arma vrei. Si filmez in acelaşi timp ca sa vada si alţii ca joc bine si nu e aşa cum reiese din evidenţă

PS: Daca te uiti la evidenţele de acum o luna sau două, aveam chiar mai mare + decât tine, dar ma rog. Nu scorul face pe cineva bun la arme.

Ba Naga, nu ma bag in neintelegerea voastra, voi sititi, dar acum serios, realist vorbind, Marian ne face cam pe toti la tec/combat :)))

Salut, ce zi frumoasă de primăvară, smoke, drink, şhaorma, come here!

@, Imediat dau edit maxi nu mi-a zis victor ca esti invoit scuze.Greseala noastra.

@, Destema e cel mai bun :))[

b]@[/b], Iar incepi cu mistourile nu iti ajunge?

Ce mistouri ti-am facut? Ai vazut ca mi-a acceptat Andrei invoirea si te-ai gandit repede ce motiv sa mai gasesti ca sa primesc FW, nu-i asa? Hai ca te-am prins. Am zis clar in prima imagine ca nu am nimic cu tine, tu intelegi fix invers http://i.imgur.com/PQTqamQ.png In a treia imagine nu pot sa zic ca te-am luat la misto. http://i.imgur.com/lEzaL63.png Pur si simplu ti-am adresat o intrebare "care e pedeapsa maxima"? Nu te-am injurat, nu ti-am dat in cap. Dar cauti motiv din orice ca sa iau FW. Foarte frumos. Si zici de mine ca fac misto, dar tu... ? http://i.imgur.com/L1KeCV7.png Te-ai dat de gol singur.

• Nick: [sQ]Destema
  • Rank: Vanguard
  • Membru sancţionat: Naga
  • Sancţiune: 1 ADV
  • Motiv: Evidenta arms
  • Dovezi: Topicul "Evidenta arms"
  • Alte precizări:

Va rog sa ma scuzati pentru dublu-post.

[sQ]Creative,maxtr3me2008 si baddriver - creative max invoit - baddriver mi-a prezentat raportul

Asa_faci.jpg

Zici mai intai ca nu primesc nimic ca mi-am batut capul sa postez, si apoi pac adv. Ce sa mai zic... om cu 2 fete.

Edited by S4L Naga

@, Nici nu imi obosesc capul sa citesc...cei trei sunt invoiti de alcolus.Felul in care te-ai adresat asta denota... mistoul.Poti sa te crezi superior unde vrei, dar aici nu.Cu asta am incheiat tot.

Acuma mi-a sarit in ochi.Nu primeai nimic daca nu incepeai cu mistourile "Nu imi place nu vin, nu vin sunt invoit \:)"

Edited by SQ Destema

@, Nici nu imi obosesc capul sa citesc...cei trei sunt invoiti de alcolus.Felul in care te-ai adresat asta denota... mistoul.Poti sa te crezi superior unde vrei, dar aici nu.Cu asta am incheiat tot.

Acuma mi-a sarit in ochi.Nu primeai nimic daca nu incepeai cu mistourile "Nu imi place nu vin, nu vin sunt invoit \:)"

Pai si care e faza frate? Am zis adevarul, voiai sa te mint si sa zic ca imi place la "antrenamentul" tau? Si nu te-am luat la misto cand am zis chestia aia, poate ca am fost cam dur si la obiect ca ti-am zis adevarul in fata. Aatata tot. Motiv de sanctiune degeaba, nu cred ca Lolza va lua in considerare, dar ramane sa vedem cui ii da dreptate.

Te rog sa nu intelegi gresit, nu ma cred superior. Eu nu am venit in Red Dragon ca sa fac balamuc si disciplina. Am venit aici ca sa il ajut pe Andrei si sa-mi vad de treaba. Dar acolo unde stiu ca am dreptate si sunt asurprit, nu pot sa stau si sa zambesc, trebuie sa imi zic punctul de vedere asa cum am facut-o in cele 3 - 4 posturi anterioare.

Eu inchei aici, nu are rost sa ne complicam. Ca sa dau dovada de maturiatate, cedez si imi cer iertare. :)

Ca fapt divers, activitatiile anuntate sunt obligatorii pentru toti membrii gangului, nu functioneaza scuze de genu "nu-mi place", "x nu ma suporta deci nu merg". Se anunta activitatea, din asta rezulta ca nu este facultativa. Iti place sau nu, trebuie sa vii, dupa daca nu se fac activitati plang unii ca noi niciodata nu organizam nimic.

Activitati principale:

- Sedinta
- Antrenamente (perfectionarea tacticilor si a skill-ului individual)
- War-uri (cucerirea sau pastrarea teritoriilor)

Edited by SQ AlcoluS

Buna dimineata dragi membri ai gangului Red Dragon Triad, din cate ati vazut s-a facut un update care nu prea va convine din simplul fapt ca unii dintre voi stati in mafie doar pentru waruri si scoruri, acuma totul se va schimba radical, va creste numarul de membrii online, o sa facem mai multe activitati impreuna ca pe vremuri, lasand turfurile la o parte, acuma o sa fim mai uniti, si nu o sa va mai enervati la waruri, deoarece nu v-or conta SCORURILE, PUP.

Salut baieti, ce faceti? Eu inca nu am intelesul sistemul nou de war, ramane de aflat, totusi o pasnica acuma o sa fie full sunt sigur de asta.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic