Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salit dragoni! Vreau sa va spun ca eu ma las de acest joc. Am un program foarte incarcat asa ca nu mai pot juca. Vreau sa stiti ca ati fost cea mai tare factiune in care am fost. Ma bucur ca v-am fost coleg/prieten/frate/lider. Vreau sa le multumesc membrilor mei pentru ajutorul acordat cand am cucerit LVul. Toti mi-ati fost ca niste frati/copii(cand eram lider). Tot ce vreau e sa nu ma uitati. Remember Dragon Head M1H41. DOUD vreau sa sti ca tu ai fost CEL MAI BUN FRATE, chiar daca nu ti-am aratat asta, ai fost singurul pe care m-am putut baza mereu si care nu m-a dezamagit niciodata. #BESTBROTHER. Daca ai intrebari despre functie vorbim pe FB. Remember RDT. M1H41 - retras.

Edited by M 1 H 4 1 ZEW

Salit dragoni! Vreau sa va spun ca eu ma las de acest joc. Am un program foarte incarcat asa ca nu mai pot juca. Vreau sa stiti ca ati fost cea mai tare factiune in care am fost. Ma bucur ca v-am fost coleg/prieten/frate/lider. Vreau sa le multumesc membrilor mei pentru ajutorul acordat cand am cucerit LVul. Toti mi-ati fost ca niste frati/copii(cand eram lider). Tot ce vreau e sa nu ma uitati. Remember Dragon Head M1H41. DOUD vreau sa sti ca tu ai fost CEL MAI BUN FRATE, chiar daca nu ti-am aratat asta, ai fost singurul pe care m-am putut baza mereu si care nu m-a dezamagit niciodata. #BESTBROTHER. Daca ai intrebari despre functie vorbim pe FB. Remember RDT. M1H41 - retras.

Oricum ne revedem -.-

Slabut azi băi, puteam să ii batem usor.

Salut Dragoni ! Am platit amenda diseara trb sa castigam ambele waruri dar in special pe cel de la HQ !

RDT ii toata baza eu is ghiveciu voi e baza ! :))) Succes la scl cei dupa amiaza ca eu acm am ajuns acas :)) !

Bafta all pe diseara la war !

va iubesc bai... bafta multa va iubesc din nou, remember bigdevil si toti fratii mei de aici, bafta in vietile voastre etc.. eu nu prea mai joc, adica deloc

BAftă,

Mâine suntem liberi deci.. BAftă, 3 zile libere -.-

Azi ii vineri? Da, mi-am platit amenda pentru minus la war, rusine mie.

Noaptea asta am fost liber, ma sunat sefu ca e stricata masina si n-am iesit la lucru asa ca am stat la pc.

Mi-am schimbat poza si mi-am pus ceva fain la "about me", puteti sa va uitati. :>

Ne vedem dupamasa in game dragonasi, va doresc o zi deo la scoala si un sfarsit de week si mai deo!

Edited by Zazb0Tz0rr

Salut baieti, salut si panaramele care se stiu ele.

As vrea sa va rog sa intrati si voi la war-uri, caci daca nu intrati la war-uri pentru ce naiba mai stati in gang? Plecati naibi.

Suntem 34 (putini) , dar na, am putea intra 30 macar, dar pe voi va doare in basca.

Sa va doara fratilor, dar sa nu va doara cand avem war, intrati la war.

Si chiar daca am fii 30, majoritatea faceti -30, dar nu-i bai, ca voi faceti invoiri..

Chiar nu vroiam, dar am sa dau un exemplu de jucator care e in gang degeaba, si acela e Stingaciu_Calin. Pe care nu l-am vazut la war de ceva timp, il vad numai pe forum la invoiri. Te inteleg ca esti lifer, dar fii lifer civil, da-ti oleaca demisia.

Sa traiasca familionu vostru, noapte buna. Maine avem o bucata war, pierdem clar ca o sa fim 19 membri on si 3 pe turf. Va pup.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic