Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine avem 2 waruri dintre care unul foarte important, mai exact atacul de pe hq-ul nostru impotriva celor din GSB. Asadar, maine trebuie ACTIVITATE MAXIMA pentru a putea sa ne luam hq-ul inapoi. Nu se accepta mai mult de 2-3 invoiri, asa ca veniti la war daca nu vreti sa fiti sanctionati. Totodata, vreau sa ascultati tot ce vi se zice pe parcursul warului, cine o sa actioneze cum il taie capul, o sa fie sanctionat drastic de catre conducere. Trebuie DOAR sa ASCULTATI de coordonatori. Ne vedem maine la waruri, o seara placuta sa aveti.

Link to comment
Share on other sites

@, Welcome , sa speram ca o sa fi un membru de baza

Link to comment
Share on other sites

Clar OM DE BAZA :D:):P

 

 

Link to comment
Share on other sites

Daca nu e 2/2 ma impusc :D

Link to comment
Share on other sites

@@R3mlX, ai dreptate , ne trebuie putina organizare , dar sa si ascultati de noi

Link to comment
Share on other sites

Maine avem 2 waruri foarte importante, impotriva gsb, respectiv ttb. Vreau prezenta MAXIMA, cine n-are timp de waruri sa isi puna demisia, deoarece o sa fie dat afara in cel mai scurt timp. In timpul warului ASCULTATI DE RANK 4+ ca sa avem sanse sa castigam. Cine o sa joace de capul lui si nu o sa asculte ordinele primite de catre coordonatori, o sa fie sanctionat corespunzator cu un FW minunat. Nu se face nici o deosebire, ai gresit, platesti. PREZENTA MAXIMA maine la waruri.

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu ba ce-i in capul vostru la waruri, bun, nu ascultati de r1 care va da un stat bun, gen władysław si eu cand nu ma concentram la kills, nu ascultati nici de ragnar, bun, dar jucati cu cap ba, daca il stiti pe X ca se descurca la war si e bun, de ce viata mea nu mergeti dupa el. Eran in varful garii singur, dadeam 3 rifle in careva si intra in hq, de mai veneati inca 2-3 cu mine era mult mai diferit, restul de stateau jos si înaintau frumos pana la gard si usor usor sa sara peste, era win warul, puteam sa strigam ba nene ba ca voi tot la case stateati, chit ca ei erau cu 10 mai multi ca noi pe turf si nu castigam la influenta... maine de ne mai anuleaza warul pe hq ma banez 5 zile, atat se da pentru limbaj pe report parca.

 

Gg pentru attack, noapte buna

Link to comment
Share on other sites

Da baaa fix noua ,,, dupa ce ca nu prea avem ... :( :(

 

Link to comment
Share on other sites

Daca luam Hq-ul in aceasta seara dau de baut la toata satraaaaaaa

Link to comment
Share on other sites

  • E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.