Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

4 minutes ago, AIM iLuSi0N said:

@EduardLFC care e treaba? De ce sa intru? cat despre ultimul mesaj, mersi de ajutor si succes!

Mersi de ajutorul oferit. Nu am să uit asta. :) 

1 minute ago, iKsyZaL ST said:

@AIM iLuSi0N, eduard zicea sa intre tuddy sa vb cu el sa-i accepte demisia.

Exact. Dar s-a rezolvat.

@joker65 sau @tuddypwnz care faceti evidenta, la war mi-a mers greu, nu stiu din ce cauza, de la laptop sau de la router. Am dat restart la router si laptop ca imi mergea in 2-3 fps-uri, mai mult in poze. Nu m-am putut conecta pana la 20:26. Daca ajuta cu ceva la evidenta pozele astea https://imgur.com/a/X6MlP6U la primul war cand zicea albert sa ma duc cu ei,intram pe turf si nu stiam unde sunt cei din rdt, mie nu-mi aparea backup. Cam atat am vrut sa zic, merci, o sa depistez problema maine sau poimaine cand am timp si sa aflu dc imi merge asa de greu, pwp.

15 hours ago, joker65 said:

Ti-am acceptat invoirea, stai linistit

merci frumos, te pwp

3 hours ago, AIM iLuSi0N said:

Deseara o sa castigam lejer daca nu se gasesc saracii factiunii sa-mi comenteze aiurea

ii rupem

Haide-ti cu totii, Mos Craciun BESTIAL ( Lider TTB RPG2 ) Poate intra si in casa ta. 3.000 GOLD la GIVEAWAY, tu poti Castiga !!!  EXTRAGERE LIVE la 800 Abonati!!

Hai ca au inceput catelusii de-al de NewLife cu pm-uri ca vezi dom'le nu poate lua ELC-u 72 si ca avem mafia plina de codati. Deja a inceput sa imi fie sila de functia asta, dupa ce ca tot aia rup codul si nu ia nimeni ban, tot eu sunt ala rau care isi baga codati in mafie :(