Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La revedere vechii mei tovarasi :X

Sa ridicati mafia cat mai sus!! Am sa revin cand voi avea mai mult timp, sa fiu util si eu pt cva.

Va poopa Jean :*

Edited by Fydo

La revedere vechii mei tovarasi :X

Sa ridicati mafia cat mai sus!! Am sa revin cand voi avea mai mult timp, sa fiu util si eu pt cva.

Va poopa Jean :*

mda....bafta fydea...spor la invatat :))

am iesit si eu nb allz

Neata all.

Bafta ByFydo la bac.

Bafta Eric...

Ciule... n-are rost sa iesi din Barzini.

Daca te duci din mafie in alta mafie, n-are rost, te duci de la rank 4 la rank 1 + ca acolo nu ai prieteni si e plictiseala, certuri, lideri inactivi etc.

Daca te duci PD/NG/FBI nu ai ce face. Te duci sa omori codatii ( pe care nu poti ), te duci sa omori runneri care dau /q ( nu ii mai prinzi la kill ) , te duci sa te omoare mafiile si tu sa vii incotinuu inapoi ( numai daca ai rank 3 in NG cu Hunter ii poti omora )

Daca te duci Hitman te pui pe o cladire, dai un glonte in tinta, iar tinta ia o masina si fuge, sau tinta e afk, sau tinta da /q.

Daca te duci in factiune pasnica ti se par distractive primele zile deoarece ai comnezi noi ( ca la fiecare factiune ) , dar a doua zi numai ai chef de nici un SAMP, sa faci acelas lucru incotinuu e plictisor.

Baaaa, scriitor ma fac :X

Edited by Haose

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic