Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cand ii vad pe Corleone astia in ce hal sufera ca sunt nr. 1 la mafii(desi e vai de capul lor,s-a dovedit azi la war),imi vine sa ma dau cu capul de pereti.Copii fara viitor.Nu o sa faca nimic in viata cu atata oftica si suferinta.Ce e asa greu sa admiti ca suntem mai buni decat ei nu stiu.

Am zis in ironie lui Alpine , 'cand vad toata ziua buna ziua , topul mafiei : 1.Corleone' , iar alpine si spawn au luat-o in serios =)) , spawn : 'oricum corleone va fi mereu pe primul loc' :)) toata lumea stie de ce este corleone mereu pe primul loc :> .

Cand ii vad pe Corleone astia in ce hal sufera ca sunt nr. 1 la mafii(desi e vai de capul lor,s-a dovedit azi la war),imi vine sa ma dau cu capul de pereti.Copii fara viitor.Nu o sa faca nimic in viata cu atata oftica si suferinta.Ce e asa greu sa admiti ca suntem mai buni decat ei nu stiu.

scuzati ca ma bag .. dar nu rezist ... cine e copil fara viitor ma ? tu poate esti ma ... am sa vorbesc cu alin/spawn in legatura cu vorbele astea :) si vai de capu tau .. voi credeti warul ca pe o disputa.. sa vedeti carei cel mai tare.. eu nu cred.. nici celelalte mafii din ls .. e doar distractie .. vezi asta delimiteaza mafiile din ls cu cele din sf :) deci intodeauna Ls vor fi pe primu loc :) bft

Am zis in ironie lui Alpine , 'cand vad toata ziua buna ziua , topul mafiei : 1.Corleone' , iar alpine si spawn au luat-o in serios =)) , spawn : 'oricum corleone va fi mereu pe primul loc' :)) toata lumea stie de ce este corleone mereu pe primul loc :> .

runeeeri ai grija cum cataloghezi lumea sau ce ?toata viata se reduce la samp?

florinacyo aia nu e ironie si da Corleone va fi pe primul loc mereu datorita organizarii interne si membrilor care stiu sa gandeasca corect si fac in asa fel incat de fiecare data cand vine vorba de luarea unei decizii ei reusesc sa o ia pe cea corecta,nu pentru ca Alin sau eu suntem in Corleone,dar na din cauza benzii alceva nu poti deduce.

Voi chiar nu faceti diferenta intre o distractie?Pentru voi totul e o competitie?Daca da organizati-o intre voi nu amestecati mafiile din Los Santos in ea,noua ne place sa ne distram nu sa vedem care are muschii mai mari.

Razvan sa nu te mai prind ca postezi aici,atlfel te sanctionez.

Felicitari mafiilor din SF pentru war,bravo Cuneo !!

hai bonjur sa nu va injur. aseara la war dupa ce am castigat parca alpine venea mereu sa traga in noi si alergau toti dupa el :)). asta dovedeste ca UNII(am spus UNII deci cativa nu o stare generala) nu sunt fair-play!!!! ORICUM UNIONI DI SAN FIERO A CASTIGAT. FIGHT AND WIN LIKE A BRAVE MAN

SAN FIERO 4EVER

Edited by JustThink

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic