Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta Oasis in continuare mi-a placut sa "lucrez" cu tine atata timp , si iti multumesc pentru tot ce m-ai invatat :D , ai grija de tine. Te pupa Jean ! :*

Edited by ShaDyXxX

multumim oasis pentru ca neai suportat atata timp , ca tiai strofocat nervi si imi pare raw ca sa terminat asa bafta boss >:D<<'> i will never forget you

Bafta in continuare, Oasis! A fost o onoare pentru mine sa-mi fi lider!Cum ai spus la antrenament "Nu o sa uit pe nimeni de aici.", sper sa nu ma uiti nici pe mine , nici pe restul echipei. Si intr-o buna zii sper sa obtin si eu lider la aceasta factiune si sa te am ca membru. Skorpio.

Edited by Dr Sk

Multumim oasis, bafta si tie poti fii sigur ca nu vei fi uitat , ai ridicat aceasta mafie in top si mentinut-o acolo sus.Ai facut o treaba buna si mai stim ca oricand avem nevoie de un sfat , ajutor putem conta pe tine ca ne vei ajuta :)

Bafta in continuare si ne mai auzim pe srv :)

Ai fost cel mai bun lider pe care l-a avut serveru asta vreodata pana acum, mi-ai fost cel mai bun lider si un prieten foarte bun. Cand cineva spune Barzini Family se gandeste la Oasis9 cand cineva spune Oasis9 se gandeste la Barzini Family, numele tau este confundat cu numele acestei famili. Fara tine mafia asta nu era ce este acum cea mai buna mafie a acestui server ai muncit foarte mult la aceasta mafie. Bafta mai departe, noi membrii Barzini iti multumim ca ne-ai invatat atatea lucruri si nu uita casa ta este in HQ BARZINI.

Multumim Oasis si multumesc pentru tot ce m-ai invatat.Iti promit ca nu am sa uit si sper sa mentin impreuna cu ceilalti aceasta mafie cat mai sus

Iti multumesc pentru ca mi-ai acordat sansa sa ma alatur Familiei tale . Iti multumesc pentru tote sfaturile pe care mi le-ai dat .Imi pare bine ca mi-am parut petrecut timpul cu tine capatand o adevarata experienta de la un Lider foarete bun . Iti urez Bafta in continuare .

Dupa 1 an si 5 luni, am decis sa las acest lider. Imi pare rau ca am ajuns la aceasta decizie dar sper sa intelegeti. Doresc sa nu uitati ce ati invatat in aceasta factiune si sa nu va schimbati. Cand veti auzi de aceasta mafie, vreau sa va ganditi la clipele frumoase petrecute in aceasta factiune. Nu uitati niciodata ce s-a intamplat in aceasta factiune si vreau sa povestiti cum a fost sa fiti un membru Barzini. Ii urez succes noului lider Barzini, treaba mea aici s-a incheiat.

Bafta Don!

Ai fost cel mai bun lider pe care l-a avut serveru asta vreodata pana acum, mi-ai fost cel mai bun lider si un prieten foarte bun. Cand cineva spune Barzini Family se gandeste la Oasis9 cand cineva spune Oasis9 se gandeste la Barzini Family, numele tau este confundat cu numele acestei famili. Fara tine mafia asta nu era ce este acum cea mai buna mafie a acestui server ai muncit foarte mult la aceasta mafie. Bafta mai departe, noi membrii Barzini iti multumim ca ne-ai invatat atatea lucruri si nu uita casa ta este in HQ BARZINI.

Poet n-ai o treaba :))

Dupa 1 an si 5 luni, am decis sa las acest lider. Imi pare rau ca am ajuns la aceasta decizie dar sper sa intelegeti. Doresc sa nu uitati ce ati invatat in aceasta factiune si sa nu va schimbati. Cand veti auzi de aceasta mafie, vreau sa va ganditi la clipele frumoase petrecute in aceasta factiune. Nu uitati niciodata ce s-a intamplat in aceasta factiune si vreau sa povestiti cum a fost sa fiti un membru Barzini. Ii urez succes noului lider Barzini, treaba mea aici s-a incheiat.

Remember Don Barzini.

Se pare ca nimic nu dureaza vesnic .. felicitari Oasis pentru tot ce ai facut in Barzini , mult succes in continuare , pentru mine o lume interlopa fara Oasis nu prea exista .. acum, cine stie ? poate vom avea o surpriza . Noapte buna .

Edited by Michael.

Bafta Oasis mi-ai fost un lider si un prieten adevarat care in totdeauna m-ai invatat cate ceva nou,Remember Don Barzini [F4L]Oasis9.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic