Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bine ai venit Clau ! Vezi ca te cauta Mr_Qwerty de 2 zile , el intra de obicei dupa-amiaza,pe la 6-7.Sa dai si tu testele cu el .

ON: Server ON ! Intrati.

Edited by MR KNNZ

Salutare, ce fac baietii si fetele :)... ;x

Mai dati si voi ideei de cate ceva in photoshop ca ma plictisesc. :) scuze bianca, dar am fost la scoala si nu am avut cand sa iti fac aia ;x :) cand mai ai nevoie de ceva cauta'ma :P

Voi ce mai ziceti?

Sedinta Asassiniilor se va tine Miercuri aceasta ( 8 / 6 / 2011 ) la ora 20 : 30 .

Cine nu poate ajunge, astept un PM cu un motiv bun .

Daca lipsiti fara sa va invoiesc puteti sa va considerati demisi din functia de Asassin .

Sa fiti prezenti.

Ce faceti?Nu m-am mai uitat la niciun film..ma uit altadata...a trebuit sa merg la scoala sa duc manualele.Am fost la scoala,am stat o ora cu manualele si astea si dupa ne-a dat drumu si am stat afara pana acum...Frumoasa poveste nu ? :))

Majoritatea Asasiniilor, sunt foarte suparat pe voi in legatura cu inactivitatea si pentru ca nu ati venit la sedinta . Sper pana la sedinta principala sa vad activitate pentru am schimba aceasta parere, sa nu fie nevoie sa va inlocuiesc .

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic