Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta baieti, aveti grija de faceti si ascultati de rank-ul mai mare, nu e degeaba pus acolo :)..

Duce'ti mafia asta pe primul loc xD.

Fight and win, like a brave man!

Noapte buna...daca mai e buna...acum va dati toti demisia in loc sa fiti aici sa ajutati mafia in momentele grele prin care trece.Bafta in continuare celor care pleaca si succes in viitor.Macar avem un campion asta seara care sper sa invinga...FORTA BUTE

Buna seara baieti,am revenit in oras.Imi pare rau ca nu am putut ajunge la sedinta,ma bucur ca five i-a transmis lui Clau propunerea mea si a fost acceptata.Wipe la rank 1 era necesar.

Asa si trebuie,prea mult spam nu ajuta.Alyn cred ca te-ai lamurit si vei retrage aceasta demisie, sunt dezamagit de atitudinea ta, ma asteptam sa dai dovada de mai mult profesionalism.

Trebuie sa vin La HQ The Barzini Family,dar cind trebuie sa vin ? Blo0d INTRABA.

Edited by ShInE

Trebuie sa vin La HQ The Barzini Family,dar cind trebuie sa vin ? Blo0d INTRABA.

O sa te cheme Michael/Fivelici0us/Clau la HQ pentru a da testul.

Pana atunci nu mai posta aici, doar membrii Barzini au voie.

Edit: Daca ti-am raspuns eu aici, de ce mai intrebi si la topicul de aplicatii? :|

Edited by Johnny Knoxville

Buna dimineata,blood invata sa scrii corect pana vom da testul altfel vei pica.Ma contactezi pe mine sau pe Fivelici0us in game si vom da testele cu tine,iar apoi Don barzini iti va da invite in cazul in care treci testul la regulament.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic