Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

OMG am iesit eo din NG si gata sa dus de rapa =)) eo si bestialboy , next , trojan , dany si nevastuica ne ajuta afara din HQ :D am rezisatat cu W6 runner 1 ora si ceva aproape 2 ore :)) veneau cate 3,4 si mureau in 3,4 secunde =)) dar a fost marfa!! intr-un sfarsit sa pus next afk in usa acolo unde te duci sus la eraj si nu am putut sa urcam si ne-au omorat :)) dar a fost tare!! GG nExT , BesTiAlBoY , Trojan , DaNy si nevastuica ( care sper sa prinda un loc un Barzini daca vrea don :D)

Aq mai am vreo 2700 sec :D bft!!

Vizitati Photos of The Barzini Crime Family . Don , costynho a intrat in Paterno Crime Family , sa il elimini de pe redlist , s-au sa il scoti pentru cat va fii in mafie . Eu zic sa nu ii scoti , eu zic sa faci o sectiune in care i pui pe aia care intra in mafii "Red List Off " sau nush gasesti tu nume si cand ajung civili ii pui iara pe Red , pentru ca ceea ce a facut de a ajuns pe Red List ramane facut !

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic