Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Frate va suparat adevarul si de asta mi-ati dat uninvite?Sunteti tari ma bravo voua tineti-o tot asa.

-Bafta ronaldo.

-Bafta hao.

-Bafta la toti care nu se dau jmecheri.

De acum incolo gandeste inainte sa scrii ceva, cam greu pentru tine dar incearca.

Heeeei >:D<<'>

Bine v-am gasit.

@Ma duc la somn,maine ma trezesc devreme. o.O

Noapte buna.

Saru`mana :* Glad to see you here >:D<<'>

Spre cunostinta ta generala, se scrie "smecheri" ca traim in Romania, dar na, arata mai bine cu "J" in loc de "S". Cine s-a dat "jmecher"? Eu? Vai de mine, sunt un nesimtit, sunt un total nesimtit ca te-am rugat sa dai [/gro]. Ceilalti care stateau cu [/gro] erau prosti si tu destept. Deci te rog frumos sa ma ierti ca te-am rugat sa dai [/gro], trebuia sa-ti dau direct FW, greseala mea. Iti vand un pont, invata sa respecti ca sa ajungi respectat, tu esuezi lamentabil la partea asta, succes!

Bun venit celor noi, mai ales lui Ale., care acum s-a dus la somn ca o naspeta ce e :)).

Taci but =))

' Seara all!

Hai fugi la somn, ca maine ai ore si iar nu te trezesti, Go Go Go! Iau si eu calea somnului, noapte buna Barzini!

nb all :)

Ma duc si eu la somn , noapte buna all :D

Noapte buna =))

Am dormit de m-am spart, si am la 7:30 matematica, ce CHEF AM! MA DAU CU CAPU DE PERETI :X

Eddited: Am plect la Liceu, bafta =))

Edited by LoLLi

● Nick: Return

● Rank: 2

● Vechime(Cat timp ai stat in factiune): 3 saptamani.

● De ce doresti sa pleci din Barzini Family: M-a las de Sa:Mp (Dau BACU su numai am timp oricum o sa revin cand termin cu BACU dar o sa dureze tot anul aceste) Bafta LoLLiPoP si unK

● Sunt de acord ca voi primi faction punish 60 de ore in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Barzini pt minim 2 saptamani: Da.

● Alte precizari?: Bafta in Continuare LoLLi cand o sa revin sper sa fii DON imi e dor de voi

In primul rand Salut.

In al 2-lea rand Multa bafta in continuare Return.

Back de la liceu, intru mai tarziu dupa ce mananc si imi fac un dush.

P.s: As vrea sa stiu si eu cine v-a fi coordonatorul jobului Arms Dealer dupa plecarea lui Return

Bafta !

Bunaaaaa.

Acum am ajuns si eu acasa,franta. o.O

Ne auzim in joc. >:D<<'>

Bun venit celor noi, mai ales lui Ale., care acum s-a dus la somn ca o naspeta ce e :)).

Naspeta pentru ca seman cu TINE :-"

Noapte buna Ale. si bun venit >:D<<'>

Multumesc. :D

Saru`mana :* Glad to see you here >:D<<'>

Lolliiiiiiiii >:D<<'>

Stiam ca o sa te bucuri. :))

Edited by AleXuta

Bunaaaaa.

Acum am ajuns si eu acasa,franta. o.O

Ne auzim in joc. >:D<<'>

Naspeta pentru ca seman cu TINE :-"

Multumesc. :D

Lolliiiiiiiii >:D<<'>

Stiam ca o sa te bucuri. :))

Semeni cu mine zici?=)) Vai ce-mi trece prin cap, nu-ti doresti sa semeni cu mine :)). Adica na, daca tu zici ca semeni cu mine, inseamna ca esti foarte sincera, ceea ce duce la nesimtire crasa, somnoroasa, certareata, perversa :-?. Te incadrezi in astea?

Semeni cu mine zici?=)) Vai ce-mi trece prin cap, nu-ti doresti sa semeni cu mine :)). Adica na, daca tu zici ca semeni cu mine, inseamna ca esti foarte sincera, ceea ce duce la nesimtire crasa, somnoroasa, certareata, perversa :-?. Te incadrezi in astea?

Da,sunt sincera,uneori :)) ,in schimb,restul nu stiu,depinde.

Nesimtita,pot sa fiu daca chiar vrei,al naibii de nesimtita. =))

Somnoroasa,daaa.

Certareata,doar stii si tu,ai trecut prin asta. :-"

Perversa,las pe altii sa raspunda. :))

Sunt curioasa pana unde poate duce perversitatea ta. :-?

Edited by AleXuta

Salut tuturor !!! Return bafta la bac si imi pare rau ca pleci :(( Alexuta esti in barzini si ai nume de baiat ??? ca eu sincer nu te-am mai vazut :))

Daca ai fi destept ti-ai da seama ca sunt NOUA,am intrat aseara,drept urmare NU aveai cand sa ma vezi.

Gandeste si tu inainte sa spui ceva.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic