Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mai bine faceam o cerere de invoire la antrenament, ca sa nu mai vad tot scandalu' ala care a fost.

N-am vazut in viata mea asa ceva ce a fost in seara asta. Prea aiurea...

Stiu cum e... si eu mai eram nervos si inainte.. aLLx si Micku stiu despre ce vorbesc. Stiti ce bine mi-a picat? Dar voi nu.. sa comentati si sa fiti mari si tari. Vedem noi maine la sedinta ce veti mai comenta. Am o stare de r****t...

Sunt aici de 2 luni, de cand a luat Oantzah lider si de cand am intrat aici n-am vazut niste playeri mai neascultati si smecheri ca voi.

Rezolvam noi maine la ora 13:00 cand o sa spuneti "de ce am fost demis ?"

Vrem sa facem si noi ceva, sa fim uniti si voi va bateti joc.Stiti cum se spune, "cine rade ultimu, rade mai bine"

Nesimtiti de nesimtiti, mafioti.

Edited by Micku7zu

Pacat, mai bine fac si eu cum facea Universal, m-ai bine faceam cerere de invoire sa nu vad aceasta harababura

Nu am mai vazut asa nesimtire de mult dar cum zice aLLx ar fi sa plece asa multi, suntem o familie unita care am trecut prin multe

Maine la sedinta sa fie demisi cei care merita, pacat de vointa lui Micku care vhiar vroia sa faca ceva frumos.,......

Eu fac ce am spus pe samp. Am cea mai proasta dispozitie posibila. Pana maine eu am terminat si pe /f si pe forum. Noapte buna ! M-am saturat.. sunt extrem de nervos, si cu sampul si cu Real Life si nu am chef sa ma scap si sa imi faca un destept post.

Edited by HawKer

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic