Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

uite si eu invat ,maine am examen la facultate . Turner in legatura cu ieri sa stii ca nu aveam nimik cu tine ,probabil mi-a scapat cand am tras. toata treaba era cu Nocerino ingamfatu ala care se credea prea jmecher pt barzini family . Se comporta de parca noi am fi niste prosti .

Stai linistit, nu sunt suparat! Doar ca ma enervasem ca nu se asculta si se tragea aiurea..

I don't wanna quit ,but shit, I feel like this is it .. For me to have this much appeal like this is sick..This is not a game,the fame,in real life is sick .. Publicity stunt my ass, conceal my fucking dick ..

Logic ca nu, unde vrei sa faci antrenament? In cada?

Eu am iesit. Vorbim maine. Noapte buna ! Nu merg la scoala... am rubeola... o boala minora de iti ies niste pete rosii mici de tot pe corp.. (pentru nestiutori)

v4.1.201 * (01.02.2011)

- Sistemul de jefuire bancii a fost putin modificat. Acum puteti da rob doar daca formati un grup de 4 persoane intr-o masina.

- Adaugata restrictie pentru Deagle Drive-By.

- Comanda /premium a fost adaugata. Ea afiseaza toate beneficiile contului premium.

- Sistemul de masini personale a fost modificat in totalitate.

- Adaugata o comanda /jobs ce va ofera orice informatie despre orice job. ( De asemenea si /jobhelp a fost imbunatatit )

- Mai multe bugfixes.

** OBSERVATII

- Serverul dispune de un Car Dealership ce se afla in zona Rodeo ( Los Santos ) si insemnat pe radar ca o 'masina'.

Odata ce ati ajuns la Dealership , puteti scrie comanda /buyvehicle ce o sa va afiseze lista cu toate masinile si preturile acestora. Dupa ce v-ati hotarat sa achizitionati masina dorita , apasati Forward si introduceti numarul masinii.

Masina voastra vi se va spawna in garajul Dealership-ului. Informatiile despre toate masinile care le detineti le aveti in comanda /stats.

Pe serverul nostru puteti detine maxim 2 vehicule de acelasi tip ( 2 masini / 2 motociclete / 2 barci ), asta in conditiile in care detineti Premium Account.

Jucatorii fara Premium Account pot detine doar un singur vehicul de acel tip. De asemenea , pentru a detine o masina sport ( Infernus / Cheetah / Banshee / Turismo / Bullet ) trebuie

sa detineti Premium Account. Si ca o ultima precizare , masinile le puteti schimba oricand prin comanda /vehswitch ( Nu si atunci cand aveti wanted level ).

Tot masina dumneavoastra o puteti vinde direct la Dealership prin comanda /sellvehicle si primiti 60 % din pretul de la dealership.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic