Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bla bla bla..

Baieti,eu plec in deplasare 2 zile ! Sa nu plangeti dupa mine si sa nu va suparati de ce sunt asa inactiv in astea doua zile =))).

V-am pupat!

Da tu esti inactiv si in restu zilelor .. :))

Mda...e cam nasol cu inactivitatea asta a unora, tin locul ocupat degeaba...suntem cam putini la event :-S

Edited by Bob Marley

Neata !

Le: Tratec, vezi ca am fost la antrenament, in GSLS. Pana am ajuns la GSLS, am cazut de 2 ori si inca odata, dar am glumim ca eram pe masina si micu s-a intors. Am facut duel, m-a omorat unu din Tattaglia si m-am bagat afk. Ce vroiai sa fac?

Edited by Yash

Neata.

Le: Tratec, vezi ca am fost la antrenament, in GSLS. Pana am ajuns la GSLS, am cazut de 2 ori si inca odata, dar am glumim ca eram pe masina si micu s-a intors. Am facut duel, m-a omorat unu din Tattaglia si m-am bagat afk. Ce vroiai sa fac?

Sa stii ca antrenamentul nu a fost numai la GSLS , am facut si niste exercitii la HQ , timp de jumatate de ora . Nu ai fost .. asta e.

Cum asta e? Micu a zis ca antrenamentul de astazi va fi la eventul GsLs. Acum o intorci ca s-a mai tinut si la hq?

Eventul a fost pe la 21:30 . Antrenamentul incepea la 21:00 . Tu imi spui mie ca jumatate de ora am stat si am frecat menta in HQ ? Cand eu faceam exercitii , Micku imi zicea sa dau /find pe niste membri . Tu erai unul dintre ei , afk .

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic