Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da.. Sincer imi pare rau ca nu au luat Stracci 24/24, a fost un gest urat ce am facut..

Rowe, si tu ?... ce aveti frate ? uitati ca faceti parte din Barziny Family si nu din alte mafii? nu va inteleg...

Se pare ca o sa fiu demis..Mi-a facut placere sa vorbesc cu unii dintre voi, vechii mei prieteni Shine, Kdz, Flay, Geronymo, etc...Cam atat.

Multa bafta in continuare.... sincer imi pare rau ca trebuie sa pleci :|

O sa recuperam noi luni hq+ un turfs dar cu conditi

1) fara sa mai faceti pe rembo

2) sa ascultati de noway nu conteaza ca nu e lider.

Eu cred ca pot sa fie 40 cu tec-5 si combat si noi 40 cu deagle si tot o sai face-m, dar daca nu poti asculta de cineva asta e.

O sa recuperam noi luni hq+ un turfs dar cu conditi

1) fara sa mai faceti pe rembo

2) sa ascultati de noway nu conteaza ca nu e lider.

Eu cred ca pot sa fie 40 cu tec-5 si combat si noi 40 cu deagle si tot o sai face-m, dar daca nu poti asculta de cineva asta e.

Cu 15 membri online ?

Cu 15 membri online ?

ce mai pot fi si 10-5 daca sti sa asculti bati si 100 nu numai 35-30 cati erau ei+ nici nu au venit toti tine cont.

Se pare ca am pierdut si singurul turf pe care il avem, sincer nu-mi doresc sa faca Stracci 24/24... .

Urasca maro-ul(culoarea *dansului*) :))

Rowe sincer nu te inteleg... dc tot vorbiti asa de "bine" pe stracci? uitati ca sunteti in Barzini Family? :|

Nu frate da totusi de ce sa nu merite ? Sa stau sa-i injur acum ce sa fac..Asta e situatia tre sa ne obisnuim cu ea..

Nu frate da totusi de ce sa nu merite ? Sa stau sa-i injur acum ce sa fac..Asta e situatia tre sa ne obisnuim cu ea..

Da... sa zicem ... au cele mai multe zone dar asta datorita organizarii si a activitatii acestor membrii... :) noi d'abea ne-am format, sper sa ne revenim cat mai curand :D

Pentru Giorgiana sa fie acolo alaturi de Noway o seara buna sa aveti alturi de ei.

Avatar pentru familia Barzini,Georgiana in avatar pentru dusmani.

Noapte buna!

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic