Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma SPAWNEL cum frate sa ii faci post unui membru BARZINI...Tu sti ca asta se pedepseste cu FW? doamne...ganditiva frate de 20-30 de ori inainte sa faceti ceva :|...daca nu il suporti pe x nu il baga in seama frate :|

asta i-am spus si eu kos dar crezi k intelege...ne mai si injura pt k i-am spus ce naiba una e Respect si alta e Invidie/ciuda/dusmanie

cat de cat :)).....app cine se pricepe si vrea sa incerce ceva cu skinurile care le-am folosit eu aici....am sa ii dau psd-ul cu skinurile (la care m-am kinuit 2 ore sa le fac pe toate :|) le am pe toate facute ;)

minte :)) intr-un fel da.....oricum repet daca vrea cnv cv...pm :P

Hai ma va pupa SacAluL si duceti-va la nani...:)) ca eu asta fac ma rog daca voi vretzi sa stati mai mult aici sa pierdeti din timpul de dormit :)) treaba voastra eu va salut....Noapte Buna!!

Edited by Sac4lul

minte :)) intr-un fel da.....oricum repet daca vrea cnv cv...pm :P

Hai ma va pupa SacAluL si ducetiva la nani...:)) ca eu asta fac ma rog daca voi vrezi sa stati mai mult aici sa pierdeti timpul din cel de dormit :)) trb voastra eu pe salut....Noapte Buna!!

da, da asa e :)) noapte buna abc, noapte buna sacalule! Noapte Buna Barzini!

Am net :)) dar exista o problema....

-nu-mi merge netu pe calculatoru meu, protocolu e stricat, trebuie sa-mi resintalez windowsu.

-sunt de pe laptop, pe forum sunt etc pana imi fac windowsu sa pot juca sa:mp, maine seara voi putea sa joc :))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic