Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vai ce mai event :)) m-am zapacit de tot la ce trafic era la inceput pe acolo, in rest a fost frumos eventul.

lolzo , imi pare rau ca nu l-am prins pe ala ... crede-ma si eu as fi vrut sa fie sanctionat ca tot din cauza lui am murit si eu.

Tocmai am dat rob. Ma bag afk si ne auzim de acum la sedinta. Bafta.

Zi-ne si noua ca mergi pe la magazin,intrii pe mess,dai rob,deschizi cd-rom,mergi in bucatarie,desfaci o bere,mergi pana la baie,faci o cruce,zici o rugaciune. Nu ca-i bine,cel mai activ membru pe forum. :))

Acum am deschis usa, m-am descaltat, m-am schimbat, am aprins PC, m-am pisat, am tras apa, m-am spalat pe maini, m-am pus la PC si acum am scris asta.

*Salut, acum am venit de afara.

Baieti fiti atenti ! am intrat pe forum si am apasat pe un buton :))

Spam iese atunci cand in-game nu prea ai ce face... inafara de sedinta altceva mai bun de facut e citirea ad-urior..

Salutare dragoni, peste 18 minute e sedinta.

*Arms Dealeri, mai aveti timp pana la 20:30 sa va postati raportul ! Cine nu l-a postat pana la 20:30 va primi Avertisment (exceptie cei nou-intrati) !

*Cine a postat dupa 20:30 va avea raportul anulat.

Mie nu imi merge deloc :(

Incearca acum,si-a revenit.Inainte aveai lag cand voiai sa te conectezi si daia nu mergea..

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic