Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara, Red Dragon Triad! De acum sunt si eu unul de-al vostru, sper sa ne intelegem cat mai bine.

Bine ai venit printre noi! Si noi speram sa te acomodezi cat mai repede si sa dai o mana de ajutor la war-uri pentru lua cat mai multe turfs!

Astazi,06/12/2013 daca nu sunt in linie 20 de membrii la ora 17:50 toata factiunea o sa fie sanctionata cu FWarn. Ati face bine sa lipsiti cu un bun argument .(cei care ati avut cerere in ziua de luni pentru war nu mai aveti dreptul la alta cerere in aceasta saptamana.)

Nu vreau sa faca nimeni o sarbatoare din ziua de astazi,a fost o zi buna pentru noi,proasta pentru Tsar,rolurile se inverseaza mereu in viata fie ca vrei sau nu,sa nu uitam ca si noi am trecut prin momente foarte grele,o mafie nu inseamna teritorii,o mafie inseamna intelegerea dintre membrii. Cum astazi am castigat vineri putem sa pierdem,niciodata nu ai de unde sa stii. Sa nu uitam warurile sunt o activitate pana la urma care ar trebuii sa fie ferita de certuri/dusmanie,pana la urma trebuie sa intelegem intre noi si sa ne respectam adversarii.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic