Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Aceasta seara m-a schimbat putin.. am vazut ca NoWay nu a glumit atunci cand a zis ca o sa fie foarte strict. Un exemplu ar fi demiterea lui Zoom, membru vechi in aceasta factiune si cu rank 4. Cand a zis ca nu mai accepta greseli, a zis bine. Zic sa va bagati mintile in cap si sa nu mai va faceti de cap la waruri si nu numai. Pentru 2 cuvinte cu caps lock pe chat-ul familiei a fost demis fara drept de apel. Stiu ca sunt rank mic si nu ar trebui sa ma bag, dar stiu ce zic, nu vorbesc aiurea.

Sper sa luati in considerare acest lucru.

Aceasta seara m-a schimbat putin.. am vazut ca NoWay nu a glumit atunci cand a zis ca o sa fie foarte strict. Un exemplu ar fi demiterea lui Zoom, membru vechi in aceasta factiune si cu rank 4. Cand a zis ca nu mai accepta greseli, a zis bine. Zic sa va bagati mintile in cap si sa nu mai va faceti de cap la waruri si nu numai. Pentru 2 cuvinte cu caps lock pe chat-ul familiei a fost demis fara drept de apel. Stiu ca sunt rank mic si nu ar trebui sa ma bag, dar stiu ce zic, nu vorbesc aiurea.

Sper sa luati in considerare acest lucru.

Fiecare trebuia sa aiba un simt de raspundere prin care isi dovedeste si caracterul din realitate , esti dezorganizat in realitate , esti praf in joc. Cred ca toti ar trebui sa isi dea seama ca rank-ul este un lucru serios , nu toata lumea ajunge si rezista rank 4 ,cum era inainte . Am pretentii foarte mari de la aceste persoane datorita faptului ca in absenta mea si a lui Andrey o sa conduca factiunea si atunci nu vreau cearta .

Bafta mai departe Dragoni! Aici s-a terminat povestea, Noway, stai linistit nu m-am suparat.

A fost o poveste lunga si frumoasa alaturi de voi cu foarte multe momente grele dar si frumoase, pacat ca a inceput sa fie asa ura in aceasta mafie! Poate-poate ne vom mai revedea candva! Va multumesc pentru tot respectul si prietenia acordata, nu va voi uita niciodata, viata merge inainte. Probabil ma voi lasa ceva timp de joc sa mai continui in viata reala deoarece am pierdut foarte mult timp cu jocul. Eazy_E sper ca esti fericit ca ai scapat de mine, sunt sigur ca vei ajunge exact ca eDuuaRd. >:D<<'>

Edited by Zoom xD

Bafta mai departe Dragoni! Aici s-a terminat povestea, Noway, stai linistit nu m-am suparat.

A fost o poveste lunga si frumoasa alaturi de voi cu foarte multe momente grele dar si frumoase, pacat ca a inceput sa fie asa ura in aceasta mafie! Poate-poate ne vom mai revedea candva! Va multumesc pentru tot respectul si prietenia acordata, nu va voi uita niciodata, viata merge inainte. Probabil ma voi lasa ceva timp de joc sa mai continui in viata reala deoarece am pierdut foarte mult timp cu jocul. Eazy_E sper ca esti fericit ca ai scapat de mine, sunt sigur ca vei ajunge exact ca eDuuaRd.

Zoom. esti inca fraget sa intelegi ce inseamna respectul si bunul simnt! Iar restu e CAN CAN

Bafta mai departe!

Edited by TL PestisoR

Care stie un film frumos? cu genul de aventura... Imi plac cele bazate pe calatorii.

Daca stitii unul frumos spunetimi si mie , multumesc.

Sex drive <3 :)).

Dupa titlu imi dau seama cu ce e :)) ma rog....mersi orcum , alte variante ?

Dupa titlu imi dau seama cu ce e :)) ma rog....mersi orcum , alte variante ?

Uitate la trailer sa vezi cum e. Gen aventura cu 3 sau 4 baieti nu mai stiu sigur , e smecher filmul.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic