Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Frate Carter oricum are respectul multora pentru ca a ajuns unde a ajuns si pentru treaba care a facut atat timp cat a ocupat acea functie. Dar asta nu inseamna ca are dreptu sa judece si sa traga la raspundere tot serveru... pentru functia lui si meritele lui are DOAR dreptul sa dea un sfat sau sa vina cu o idee... :) "Ganditi cum trebuie si nu cum ar trebui" :)

P.S: Si inca ceva ieri nu am facut un lucru atat de grav ca am luat un worst. Si da am plecat de 3 4 ori singur la war pentru ca ma enervasem.

Mai ai de muncit , iei decizii aiurea la nervi. Nu ne certam , asta inseamna topic de "discutii" discutam intre noi va zic ca asa este bine , Carter probabil ti-o fi zis ca ai luat worst ca mergeai singur , eu zic ca are dreptate...nu incurajez plecatul de unul singur la waruri , riscati worst.. Sa nu te mai vad in topicu de demisii , poate ma prinzi beat si ti-o accept .

Mai ai de muncit , iei decizii aiurea la nervi. Nu ne certam , asta inseamna topic de "discutii" discutam intre noi va zic ca asa este bine , Carter probabil ti-o fi zis ca ai luat worst ca mergeai singur , eu zic ca are dreptate...nu incurajez plecatul de unul singur la waruri , riscati worst.. Sa nu te mai vad in topicu de demisii , poate ma prinzi beat si ti-o accept .

Dupa cum zice si semnatura lui NoWay25....e cam greu sa nu-l prinzi beat...

name='NoWay25' timestamp='1371531664' post='2078514']

La fel si cu sRn si UnknownX , scriu pentru TOATA LUMEA in caz ca se aud vorbe intre voi , cand o sa fiti si voi helperi o sa va las sa luati job detective . [/b]

Salutare baieti nu m-am putut abtine sa nu comentez si eu oleaca in acest topic si asa o fac rar da am ramas cam nedumerit legat de fraza de mai sus : 1. Daca nu avem helper nu avem voie job detectiv ?

2. Srn helper am inteles da nu vad de ce e aratat atat inca de la intrarea lui in aceasta mafie, nu a ajutat pana in prezent cu ceva exceptional aceasta mafie/gang pentru el e a doua mafie de pe server de unde atata experieta de impartasit daca el nu a avut ocazia sa petreaca pana acum o perioada destul de indelungata in gang/mafie sau poate nu a vrut , daca are o functie nu trebuie aratat cu degetu ca avem de invatat de la el eu sincer nu am ce invata de la el legat de mafii/gang nici altceva , absolut nimic . Kip si Norby oameni care m-au invatat tot ce stiu si au avut incredere in mine cu toate ca eram nou in lumea mafiotilor dar asta nu inseamna ca daca vine acum in factiune il fac mare orator, cu timpul impune singur respect adica il castiga de la colegi de factiune daca ca lider/sublider le zici asculta de x ca e helper ca a avut lider ca a avut admin va zic eu ca o sa iasa discutii de fiecare data . Vrea sa se impuna in fata membrilor ok sa o faca singur da nu sa fie ridicat in slavi ca nu e nimeni dumnezeu pe acest server fiecare avem cate ceva de invatat majoritatea aveti 15-16 -18 -20 etc eu inca am multe de invatat si aici ma refer la viata de zi cu zi cat despre joc hai sa nu mai fim cocosi maturi ca daca eram asa de maturizati nu ne pierdeam timpul pe sa-mp si cu asta inchei .

PS: Scuzati greselile gramaticale . Blonda de langa mine e de vina :))

Edited by Zayn

Salutare baieti nu m-am putut abtine sa nu comentez si eu oleaca in acest topic si asa o fac rar da am ramas cam nedumerit legat de fraza de mai sus : 1. Daca nu avem helper nu avem voie job detectiv ?

2. Srn helper am inteles da nu vad de ce e aratat atat inca de la intrarea lui in aceasta mafie, nu a ajutat pana in prezent cu ceva exceptional aceasta mafie/gang pentru el e a doua mafie de pe server de unde atata experieta de impartasit daca el nu a avut ocazia sa petreaca pana acum o perioada destul de indelungata in gang/mafie sau poate nu a vrut , daca are o functie nu trebuie aratat cu degetu ca avem de invatat de la el eu sincer nu am ce invata de la el legat de mafii/gang nici altceva , absolut nimic . Kip si Norby oameni care m-au invatat tot ce stiu si au avut incredere in mine cu toate ca eram nou in lumea mafiotilor dar asta nu inseamna ca daca vine acum in factiune il fac mare orator, cu timpul impune singur respect adica il castiga de la colegi de factiune daca ca lider/sublider le zici asculta de x ca e helper ca a avut lider ca a avut admin va zic eu ca o sa iasa discutii de fiecare data . Vrea sa se impuna in fata membrilor ok sa o faca singur da nu sa fie ridicat in slavi ca nu e nimeni dumnezeu pe acest server fiecare avem cate ceva de invatat majoritatea aveti 15-16 -18 -20 etc eu inca am multe de invatat si aici ma refer la viata de zi cu zi cat despre joc hai sa nu mai fim cocosi maturi ca daca eram asa de maturizati nu ne pierdeam timpul pe sa-mp si cu asta inchei .

Ok , tu acum cu sRn comentezi pentru ca ai avut probleme cu el , sau..? pentru ca de unknx nu ai zis nimic .

Treaba sta in felul urmator , sRn inca de la inceput de cand a intrat a avut intentia de a se face arms , eu nu l-am lasat pentru ca il ajuta la functia de helper . El oricum inainte de war`ruri se face arms (putini ati sesizat asta ) . Insa pe mine nu ma intereseaza ce spun altii , nu ma intereseaza numele , prietenia , daca era dupa prietenie ZoZoM trebuia logic sa ia sublider , il cunosc de 11 ani in realitate :D

Am ales ce este mai bun pentru mafie , in continuare o sa fac asa . Eu comand tot aici , nu am ajuns lider sa ma sfatuiesc cu cineva cum sa conduc mafia , cine nu imi accepta regulile pleaca . Eu stiu foarte bine pe cine pun sa faca unele lucruri , stiu ca acea persoana se va descurca , nu stiu unde vezi tu ca e aratat nu stiu cum sRn , e un oarecare membru , langa el a condus si Aimeer acel antrenament . O luati pe urmele lui Zoom cu dusmania..uneori nu va inteleg DELOC .

Edited by NoWay25

Nu imi plac cuvintele pe care mi le adresezi. Nu m-ai cunoscut si nici nu o sa ma cunosti vreodata cu acest comportament. Cand am intrat in aceasta factiune ai cautat sa te certi cu mine de la inceput, cand am primit indatorirea de a tine un antrenament ti-ai pus demisia pe motiv ca nu vrei sa fii condus de un rank 1, bun. Ce vine am eu ca NoWay25 a avut increderea in mine? Legat de faza ca nu ai ce invata de la mine. Crezi ca daca asta e a doua mafie inseamna ca nu stiu nimic despre asta? Crezi ca nu stiu cu ce se mananca un war sau un antrenament? Am fost o perioada destul de mare in Corleone anul trecut, am prins cele 2 stiluri de war, am fost in factiune cand se ataca de la 8 dimineata pana la 10 seara. Daca nu-mi stii trecutul, te rog sa nu mai vorbesti aiurea. M-ai vazut pe mine sa vorbesc ceva despre tine, Geronymo? Vrei sa nu vrei colegi tot o sa fim.

Iti doresc o zi buna.

sau..? pentru ca de unknx nu ai zis nimic .

Un om care si-a vazut de treaba lui si stie sa isi vada in continuare nu am ce sa comentez .

Gang-ul Red Dragon Triad nu inseamna doar Mefx,Noway25 sau Andreynho, acest gang inseamna toti membri care se implica in aceast proiect in care toti luptam sa ducem aceasta factiune acolo unde merita sa fie acest gang !

Pentru asta ai un + de la mine bibane :*

Nu imi plac cuvintele pe care mi le adresezi. ''...." ti-ai pus demisia pe motiv ca nu vrei sa fii condus de un rank 1, bun.

Aberezi

Un om care si-a vazut de treaba lui si stie sa isi vada in continuare nu am ce sa comentez .

Pentru asta ai un + de la mine bibane :*

Aberezi

Voi aveti un merit foarte mare pentru aceasta mafie . Dar , eu am unul si mai mare pentru ca am acceptat functia de lider , si am facut asta pentru voi , iar pentru ca stau 5 ore in zilele de war la pc nu merit sa va va suport dusmaniile si fitele , vedeti-va de treaba si ascultati-ma .

Am sa pun si 2 poze sa ma justific mai bine .

http://imgur.com/a/ZNtGm#0

Hai salut baieti! Acum am venit si eu de afara! E o caldura infernala afara :) m-am clocit :))

Vad ca sa discutat mult pe aici si parerile sunt impartite!

As vrea sa propun ceva!

Oricare din membri sa propuna un subiect de discutie si apoi sa dezbatem acel subiect

Ca prim subiect propun sa fie "RESPECUTL"!

Si fiecare sa spuna ce crede si ce stie ca inseamna acest lucru!

Voi incepe eu primul: Eu cred ca pentru a RESPECTA pe cineva in primul rand trebuie sa te RESPECTI pe tine in sine. Ce inseamna asta? Pai eu zic asa: Pentru a te RESPECTA pe tine trebuie sa te ingrijesti atat fizic cat si psihic, sa ai grija mereu ce spui si pe ce ton o faci. Sa nu judeci si sa te crezi mai bun ca restul pentru ca nu suntem nici unu mai bun ca altu. Facand lucrurile astea si nu numai.Vei primi RESPECTUL celor din jur.Si ar mai fi multe de spus dar astept si parerile voastre.

Rog doar cei interesati sa comenteze acest post! Va pwpa bibanu :*

Edited by TL PestisoR

Foarte simplu si concret:

Eu cred ca respectul se castiga si nu se impune cu forta !

E ceea ce am zis eu si au fost considerate cuvinte urate .. rant.gif asa suntem noi romani consideram ca suntem mereu atacati cu rautate chair.gif... de aceia suntem vazuti asa de alte tari.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic