Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai salut baieti! Acum am venit si eu de afara! E o caldura infernala afara :) m-am clocit :))

Vad ca sa discutat mult pe aici si parerile sunt impartite!

As vrea sa propun ceva!

Oricare din membri sa propuna un subiect de discutie si apoi sa dezbatem acel subiect

Ca prim subiect propun sa fie "RESPECUTL"!

Si fiecare sa spuna ce crede si ce stie ca inseamna acest lucru!

Voi incepe eu primul: Eu cred ca pentru a RESPECTA pe cineva in primul rand trebuie sa te RESPECTI pe tine in sine. Ce inseamna asta? Pai eu zic asa: Pentru a te RESPECTA pe tine trebuie sa te ingrijesti atat fizic cat si psihic, sa ai grija mereu ce spui si pe ce ton o faci. Sa nu judeci si sa te crezi mai bun ca restul pentru ca nu suntem nici unu mai bun ca altu. Facand lucrurile astea si nu numai.Vei primi RESPECTUL celor din jur.Si ar mai fi multe de spus dar astept si parerile voastre.

Rog doar cei interesati sa comenteze acest post! Va pwpa bibanu :*

Chiar ti se pare ca avem deontologi sau moralisti prin factiune?

Nu sunt de acord cu propunerea... eu oricum nu prea postez pe aici, faceti ce vreti.

Foarte simplu si concret:

Eu cred ca respectul se castiga si nu se impune cu forta !

E ceea ce am zis eu si au fost considerate cuvinte urate .. rant.gif asa suntem noi romani consideram ca suntem mereu atacati cu rautate chair.gif... de aceia suntem vazuti asa de alte tari.

Ai dreptate, respectul se castiga si nu se impune. Dar cum iti castigi respectul conteaza!

Chiar ti se pare ca avem deontologi sau moralisti prin factiune?

Nu sunt de acord cu propunerea... eu oricum nu prea postez pe aici, faceti ce vreti.

Nu trebuie sa fi moralisti sau deontologist ca sa spui ca sa iti dai cu parerea.

Si eu zic ca ,decat sa vedem posturi gen "salut, acum am venit de afara" mai bine sa discutam ceva din care toti putem invata cate ceva. Eu am propus un subiect, daca nu vi se pare interesant subiectul puteti propune alt subiect...

Edited by TL PestisoR

Uite ca sa terminat si perioada mea petrecuta alturi de voi. Va zic cu mana pe inima ca a fost cea mai frumoasa perioada petrecuta de mine pe acest server. Mi-am facut prieteni si m-am distrat alaturi de voi. Va doresc la TOTI tot binele de lume. Multumesc Liderilor Mefx si Noway25 pentru sansa acordata.

Va pwpa bibanu! :*

Edited by TL PestisoR

Uite ca sa terminat si perioada mea petrecuta alturi de voi. Va zic cu mana pe inima ca a fost cea mai frumoasa perioada petrecuta de mine pe acest server. Mi-am facut prieteni si m-am distrat alaturi de voi. Va doresc la TOTI tot binele de lume. Multumesc Liderilor Mefx si Noway25 pentru sansa acordata.

Cata dragoste pe tine !

Multa bafta la toata lumea >:D<<'>

Daca imi permiteti urmatorul subiect de , discutiie este " SPAM ,, daca nu ii convine la cineva sa imi dea dislike daca nu ''Voie Buna,,

Multumesc oamenilor care raman langa mine si ma sustin . O familie face treaba mai buna decat oricine , asta vreau sa fac aici .

Au iesit membri de valoare ai acestui gang, eu nu ma bag in discutie ca musca in lapte dar vreau sa spun cateva cuvinte.Ca urmare a iesirii unor membrii de baza ai acestui gang, nu ar trebui sa ne incurajeze la cat mai mult demisii, din contra ar trebui sa ne intareasca acest fapt, sunt jucator vechi, am petrecut timp in mafii mai mult ca multi de aici, si stiu ca acest fenoment de demisii in masa se petrece in orice factiune cateodata, aici liderul trebuie sa stie sa gestioneze acest moment.Atat am avut de zis.

Edited by HC Pasaris

Am vorbit si in joc si ti-am zis ca imi pare rau pentru tine. Tinem legatura! :* bafta

bibane, baftă mai departe.

'seara bună colegi.

MefX a scos piesă nouă :

Noapte buna tuturor, ma pun si eu in pat. Bafta mai departe tuturor care au iesit! Zayn si Eazy nu am multe cuvinte sa va spun deoarece nu va cunosc in profunzime. Deoarece ati fost rank 4 in aceasta mafie pot sa va spun ca sunteti niste oameni seriosi, de incredere, care merita tot respectul. Va urez inca o data succes!

Edited by BGF AndreiLolzaa

Noapte buna Dragoni!

Ma bag si eu la somn,dimineata iar la scoala..etc.Vorbim la waruri.

PS: Sunt noul vostru coleg,sper sa ne intelegem cat mai bine si sa nu existe certuri intre noi.

Bun venit rizEa ! Avem nevoie de astfel de membrii ca tine.

Sper sa avem o colaborare cat mai buna.

Ma culc si eu, noapte buna tuturor!

Vorbim maine, sa-mi tineti pumnii, dau proba digitala maine pentru BAC.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic