Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare Salutare!

Back si eu de la Liceu. Gata cu examenul.

Se pare ca mi-a fost benefic sprijinul vostru, va multumesc!

Am luat experimentat si la Engleza.

Ma apuc de Mats, vorbim in game.

Salutare Salutare!

Back si eu de la Liceu. Gata cu examenul.

Se pare ca mi-a fost benefic sprijinul vostru, va multumesc!

Am luat experimentat si la Engleza.

Ma apuc de Mats, vorbim in game.

Cum a fost examenul? Cat crezi ca iei? :)

Am plecat si eu la somn, m-am uitat la "The Expendables", bun film, il recomand !

Noapte buna.

Noapte buna NoWa si celor care s-au culcat!

E super tare filmul, iti mai recomand eu unul daca-ti place actiunea, si vei intelege de unde vine avataru meu cu Jet Li.

Filmul se numeste "WAR" si e facut prin 2oo6-2oo7 parca.

Ma apuc sa fac Mats, maine e zi grea de WAR si vom avea nevoie de arme.

Tocmai ce am terminat primul meu event. Dintre toate eventurile posibile mi-am ales: Deagle 1vs1 :|. A durat cam o ora (00:20-01:20). A iesit bine, avand in vedere faptul ca nimeni nu asculta de ce ziceam si eram obligat sa ii omor. Unii faceam DM unii pe altii inafara eventului, altii alergau de nebuni, altii faceau spam, sau altii dadeau /engine din aer cu avionul :))), bubuiau masina langa mine, ma omorau... (chiar daca pare de filme SF chiar asta s-a intamplat)...Eh! :| A mers bine. Ma mir ca m-am descurcat o_O. Chiar daca m-am evervat la culme si imi venea sa dau /stopevent din 2 in 2 secunde nu m-am lasat! :) Mai jos aveti cateva ss-uri de pe la sfarsit (nu-mi ardea de ss-uri cand stateam sa organizez participantii sau in timpul duelurilor, mai am doar clipuri cu ce s-a intamplat la dueluri si la deranj event):

http://imgur.com/a/qHqkr

Noapte buna! Pe maine!

Edited by BlazeCarter

Noapte buna NoWa si celor care s-au culcat!

E super tare filmul, iti mai recomand eu unul daca-ti place actiunea, si vei intelege de unde vine avataru meu cu Jet Li.

Filmul se numeste "WAR" si e facut prin 2oo6-2oo7 parca.

Ma apuc sa fac Mats, maine e zi grea de WAR si vom avea nevoie de arme.

L-am vazut, bun film.

Tocmai ce am terminat primul meu event. Dintre toate eventurile posibile mi-am ales: Deagle 1vs1 :|. A durat cam o ora (00:20-01:20). A iesit bine, avand in vedere faptul ca nimeni nu asculta de ce ziceam si eram obligat sa ii omor. Unii faceam DM unii pe altii inafara eventului, altii alergau de nebuni, altii faceau spam, sau altii dadeau /engine din aer cu avionul :))), bubuiau masina langa mine, ma omorau... (chiar daca pare de filme SF chiar asta s-a intamplat)...Eh! :| A mers bine. Ma mir ca m-am descurcat o_O. Chiar daca m-am evervat la culme si imi venea sa dau /stopevent din 2 in 2 secunde nu m-am lasat! :) Mai jos aveti cateva ss-uri de pe la sfarsit (nu-mi ardea de ss-uri cand stateam sa organizez participantii sau in timpul duelurilor, mai am doar clipuri cu ce s-a intamplat la dueluri si la deranj event):

http://imgur.com/a/qHqkr

Noapte buna! Pe maine!

Se vede ca ai fost in News Reporter.. =))

@@NoWay25, Am vazut si The Expendables 2 :)), iti recomand Man of Steel: Eroul.

Buna dimineata Red Dragon Triad astazi este zi de war, welcome celor noi si ne vedem in game.

Nu stiu daca o sa imi placa...nu bat eu de obicei in astfel de genuri.

Neatza, acu m-am trezit si eu .

Azi nu pot ajunge la war fiindca am practica de la ora 16:00 .

@@NoWay25 Uitate la filmul Undisputed 1,2,3 sau Fight Club , sunt geniale filmele astea 2, mie mi-au placut .

Le-am vazut.

Eu am ceva cu numarul 13 :)), contul a fost facut pe 13 iar image.png?noCache=1372226028.

N-ai mai stiut cum sa ne areti ca e ziua ta, la multi ani !!! :))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic