Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

avataru ala e perfect, pastreaza-l :)

Am iesit si eu, spuneti-mi si mie un film bun de actiune.

Scarface, vechi da bun! Mari sanse sa il fi vazut, dar eu ti-l propun =))

Edited by AlcoluS

Eu cel mai implinit sunt in urma dezvaluirii Colonelului pe care toti il credeau zeul armelor.

Nu era decat un codat si la fel sunt si restul ce se cred mari maestrii in arme.

Credeam ca faptul e consumat, ca o sa incetati si voi cu rahaturile si ca nu mai aruncati cu laturi in toata lumea, insa nu, cu voi nu se poate, voi trebuie sa luati totul nemestecat si sa o tineti incontinuu. Nu esti in cunostinta de cauza, nu ai habar despre nici 1% din adevar si te rog sa incetezi.

Si tot RDT sunt codati si abuzeri....

Daca o luam logic, in aproape aceeasi masura sunteti si voi codati. Cum voi ne considerati pe noi codati, pentru ca suntem... 2 cu ban, eu si Howard, asa sunteti si voi niste codati, TOTI(da, generalizez, la fel cum faceti voi, desi e gresit), pentru ca l-ati avut pe Lewis.

Zau acum, nu vi se pare ca e timpul sa terminam cu toate mizeriile si sa nu mai aruncam cu zoaie in toti si-n toate? Noway, te credeam mai inteligent, insa te vad si pe tine comentand, cum suntem noi codati si cum am cucerit noi LV-ul. Repet, cum a cucerit Tsar Bratva LV-ul cu mine si Howard codati, la fel l-ati castigat si voi acum, cu LewiS. Astfel, cu totii suntem niste codati, urmarind logica-va proprie.

Va rog inca o data sa incetati si sa va vedeti de treaba.

Ca ultim lucru, vreau si sa va felicit pentru progres si pentru teritoriile detinute. Dispun de un orizont mai larg decat voi si sunt capabil sa vad ca sunteti de departe cea mai activa mafie, cel putin din LV. Astfel ati dobandit toate teritoriile, prin activitate, la fel cum am facut-o si noi. NU. PRIN. COD.

Salutare. Poate ne vom revedea.

@Collonelu 90 nici eu nu luam in seama cand cineva facea abuz sau folosea cod, dar dupa ce am vazut cat accent se pune pe reclamatii a trebuit "sa ma adaptez", ca sa zic asa. Nu sunt genul care face reclamatii una dupa alta, dar cand cineva nu e om cu mine, nici eu nu sunt om cu el.

Un ultim lucru: Cand esti sus, cineva va vrea mereu sa te traga in jos.

Poate ne mai revedem, bafta!

P.S: 75 de zile, 50 de best-uri, felicitari!

Edited by AlcoluS

Colo tu zici bine ce zici. Dar la noi Lewis a stat in factiune 3-4 zile. TU veneai singur pe /turfs, si castigai singur un war. Oricum felicitari pentru ce ai spus mai sus. Bravo chiar mai impresionat!

Credeam ca faptul e consumat, ca o sa incetati si voi cu rahaturile si ca nu mai aruncati cu laturi in toata lumea, insa nu, cu voi nu se poate, voi trebuie sa luati totul nemestecat si sa o tineti incontinuu. Nu esti in cunostinta de cauza, nu ai habar despre nici 1% din adevar si te rog sa incetezi.

Daca o luam logic, in aproape aceeasi masura sunteti si voi codati. Cum voi ne considerati pe noi codati, pentru ca suntem... 2 cu ban, eu si Howard, asa sunteti si voi niste codati, TOTI(da, generalizez, la fel cum faceti voi, desi e gresit), pentru ca l-ati avut pe Lewis.

Zau acum, nu vi se pare ca e timpul sa terminam cu toate mizeriile si sa nu mai aruncam cu zoaie in toti si-n toate? Noway, te credeam mai inteligent, insa te vad si pe tine comentand, cum suntem noi codati si cum am cucerit noi LV-ul. Repet, cum a cucerit Tsar Bratva LV-ul cu mine si Howard codati, la fel l-ati castigat si voi acum, cu LewiS. Astfel, cu totii suntem niste codati, urmarind logica-va proprie.

Va rog inca o data sa incetati si sa va vedeti de treaba.

Ca ultim lucru, vreau si sa va felicit pentru progres si pentru teritoriile detinute. Dispun de un orizont mai larg decat voi si sunt capabil sa vad ca sunteti de departe cea mai activa mafie, cel putin din LV. Astfel ati dobandit toate teritoriile, prin activitate, la fel cum am facut-o si noi. NU. PRIN. COD.

Salutare. Poate ne vom revedea.

Nu, iti raspund eu, ma credeai mai inteligent, e ok, te inteleg. Dar Colo, Rieker, Howard, tu,(doar cei prinsi) eu stiu mai multe, prefer sa tac, banuiesc ca stii la fel . Lewis mi-a fost cu dmg dar cat ? a stat mai mult de o saptamana ? Nu cred. Ai fost cu aim ? Cat ai stat cu el 3 luni sau de cand esti in LV. Te rog, se vede clar..puteai sa zici si tu sincer, doar s-a vazut, adminii nu stau doar pe voi, stau si pe noi pentru ca dam toti report. Am ajuns prea departe toti oricum, am uitat ce este un joc demult, dar sa stii ca aici mai mult s-a ajuns din vina voastra, a celor ce ati jucat cu asa ceva, sa fim sinceri si noi sa recunoastem. Cum mi s-a luat LV ? Eram intr-o miercuri fara Mefx on si m-a sunat Nielsen sa dau liber ca nu se mai da attack datorita lagului iar peste o jumatate de ora am fost atacat intruna, neavand membrii on am pierdut 6 turfuri iar voi ati luat LV, felicitarile mele oricum, chiar si asa de ce sa mint ati avut 24/24, uite eu vreau sa fac asta fara le zic lui Sonny sau Alexutzu sa le dea membrilor liber ca nu ii mai attack. Pentru mine e oarecum o frustrare ca a durat atat sa fi prins, eu iti doresc mult succes in viata reala sau daca te mai apuci, poate ne revedem, te consider eu o persoana inteligenta . Am terminat aici, ORICE MEMBRU AL FACTIUNII MELE CARE COMENTEAZA LA ADRESA LUI COLONELU O SA FIE SANCTIONAT !!!

Edited by SQ NoWay25

Ti-as da +, dar am dat deja unul =))

Hmmm, blonde? ^^

Roscate, le ador. Bine, merg si blondele... brunetele, depinde de ziua.

// Poti sa-mi dai maine plus, nu ma supar.

Edited by Unknown X

Daca stii ca are dmg hack de ce l-ai acceptat iar ?

El isi filmeaza toate warurile, banuiesc ca stii ca si adminii stau pe el, iar la prima dovada de hack e banat . La fel cum sunteti si voi, putem sa terminam odata...? Hai sa ne vedem fiecare de mafia lui.

Alexutzu222, ar fi bine sa nu te mai bagi aiurea, si sa iti vezi de mafia ta.

Daca noi suntem mai buni in momentul actual, nu trebuie sa te oftici.

Suntem mai buni, pentru ca suntem activi, seriosi, si muncim cu totii.

Nu dai dovada de seriozitate, si nici dovada de 'leader'

Succes!

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic