Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ati inebunit? Unde va credeti pe strada? Aici se discuta probleme factiunii:*, daca vrei sa vorbiti de orice altceva bagati un skipe / un messenger... Am plecat si eu la somn, noapte buna :*. Maine war la 1!:X

Hai noapte buna all!

Vorbim maine cand vin de la Examen. S-ar putea sa intarzii la primul WAR.

Multa bafta!

Buna dimineata dragoni astazi trebuie sa luam neaparat LV-ul asa ca sa fiti cat mai multi online.

Cine stie de unde pot descarca un Windows XP SP3 bun? am descarcat de pe filelist si tot SP 2 e :|.

Nickul tău: Victim_Vodka

Levelul deținut: 17

Jucătorul reclamat: al3x_tm

Motivul reclamației:A vorbit urat.

Dovezi clare (poze sau video): http://postimg.org/image/j51qpd6d3/

Uitati pentru ce s-a ajus sa se faca reclamatie :|, Doamne mare iti este gradina Ta...

Edited by LL o y d

Buna dimineata dragoni! Ce faceti?

Azi nu pot veni la war-uri.. nici la sala nu merg.. ma incurca rau de tot programul asta. Trebuie sa merg la liceu pentru un proiect si nu pot amana.. asta este, va puteti descurca si fara mine, 2 zone si suntem fericiti.

Neata bajeti! M-am trezit si eu acum putin timp de un mesaj! :D Mai bine decat de manele :)) Maine back! :)

Ati inebunit? Unde va credeti pe strada? Aici se discuta probleme factiunii:*, daca vrei sa vorbiti de orice altceva bagati un skipe / un messenger... Am plecat si eu la somn, noapte buna :*. Maine war la 1! :X

Daca se discutau problemele factiunii nu se mai facea atata spam si nu se mai postau mesaje de "Noapte buna", "Neata!", "Am plecat", "Am venit" etc... Fara suparare, dar asta e adevarul. Eu, Alcolus si inca cativa IUBIM SPAMUL! :)

i_love_spam_heart.png

Buna dimineata dragoni! Ce faceti?

Azi nu pot veni la war-uri.. nici la sala nu merg.. ma incurca rau de tot programul asta. Trebuie sa merg la liceu pentru un proiect si nu pot amana.. asta este, va puteti descurca si fara mine, 2 zone si suntem fericiti.

Bafta cu proiectul! ;) Si pe mine ma incurca, dar ce sa facem.. :|

Edited by BlazeCarter

Neatza bosilor ce faceti?

Neata ! Ce imi place cand imi zici Boss :X asa bine ma simt cand stiu ca sunt Boss`ul tau :*:))). Imediat plec la sala. Tu ce faci?

Neata ! Ce imi place cand imi zici Boss :X asa bine ma simt cand stiu ca sunt Boss`ul tau :*:))). Imediat plec la sala. Tu ce faci?

:)) Uite am fost la o cafea si acum am intrat pe sa-mp putin :))

Neata baieti ca fete nu prea avem .

Ce urat e sa te trezesti de dimineata :)) ma simt ca la scoala :)).

Asta e Carter, si eu m-am trezit cu vreo 2 ore mai devreme acuma :))

Neatza bosilor ce faceti?

Welcome :D

Neata bajeti! M-am trezit si eu acum putin timp de un mesaj! :D Mai bine decat de manele :)) Maine back! :)

Eu, Alcolus si inca cativa IUBIM SPAMUL! :)

Niciodata nu iti divulga camarazii!

Buna dimineata, prind surprindere m-am trezit la timp.

Ce fac baietii?

@Emerado @BogdaNNN

mersi baieti pentru aseara cu robul :* . Cateva poze de aseara inclusiv cu ce masina am dat eu rob :))

http://imgur.com/a/zt3fm

Apropo la jail am intrat azi de dimineata cu w4

Sweet, ne distram si noi putin nu?

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic