Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

aaa iauzi ma,inseamna ca la skill 5 se ia 5.000$ , vai de mine :))

Nu iei 5.000, iei undeva peste 4.200, cel mai mult am luat 4.400-4.600 undeva pe acolo cu Karan, nu mai stiu exact :)).

Back de afara! Iisus si-a batut joc de noi! :| Incepuse sa ploua, iar cand m-am urcat in autobuz sa merg acasa s-a oprit :(

De unde stii melodia asta? E super tare! :))

# Hai ca am plecat si eu afara, ne auzim diseara, succes dragoni!

Oare de la cine? =))

De la tine! :))

Regula noua in regulamentul liderilor :

În cazul în care un membru primește un avertisment (FW), acestuia i se mai adaugă 2 săptămâni la numărul minim de timp care trebuie să-l aștepte pentru a avansa în rank.

Exemplu: NoWay are rank 1 si 1 FW, Noway nu mai primeste rank 2 decat dupa o luna de la intrarea sa in factiune.Cum are 1 FW i s-au mai adaugat 2 saptamani la minimul de timp pentru avansarea in rank.

Maine, 08/07/2013 daca nu am 25 de membrii in linie la HQ la ora 12:50 absentii (chiar si cu cerere primesc Fwarn.) Trebuie sa fiti mult mai atenti de acum inainte, sa ascultati mai bine, orice Fwarn e un pas inapoi pentru voi.

Daca aveti nelamuriri cu privire la noua regula imi dati PM/ ma gasiti in joc.

SA NU UITATI DE TOPICUL EVIDENTA WAR`URI.

Edited by SQ NoWay25

Neata! Doar ce m-am trezit. Mananc ceva si dupa ma pregatesc sa merg la sala. Ne auzim in cateva ore. Bafta! :*

Buna dimineata dragoni! Acum m-am trezit si eu.

Mai stau putin si plec la sala, ne auzim cand ma intorc, succes!

Astazi sper sa fie ziua cea mare in care luam tot LV ! Incarcati-va bateriile, antrenati-va pentru a trage bine si nu uitati de evidenta!!

Buna dimineata , acum m-am trezit si eu.

Buna dimineata dragoni! Acum m-am trezit si eu.

Mai stau putin si plec la sala, ne auzim cand ma intorc, succes!

Astazi sper sa fie ziua cea mare in care luam tot LV ! Incarcati-va bateriile, antrenati-va pentru a trage bine si nu uitati de evidenta!!

Mai aveai putin si spuneai : ,,rupeti aimu' si folositi dmg hack''.

Salut, m-am intors si eu de la sala. Merg sa mananc si apoi intru in joc. Ne auzim acolo, succes!

Nu uitati de war-uri si evidenta!

Buna dimineata , acum m-am trezit si eu.Mai aveai putin si spuneai : ,,rupeti aimu' si folositi dmg hack''.

Asta se subintelege, nu trebuie sa mai scriu eu.. suntem cu totii pregatiti de orice.

Lasand gluma la o parte... nu folositi coduri, daca luam LV il luam corect nu cu coduri sau altecele.

Felicitari baieti, 27 zone (4 HQ). Ne-am descurcat super astazi! Va felicit pe absolut toti! Acum trebuie sa muncim sa ne mentinem asa, sa nu pierdem.

Ma duc sa postez evidenta si sa imi aranjes SS-urile.. Ne auzim pe seara, succes.

Baieti, eu v-am lasat.

Vorbim mai tarziu, ma duc sa petrec in cinstea admiterii BAC-ului si bineinteles in cinstea castigarii LV-ului.

Promit ca ma voi gandi si la voi :*

Bafta all!

=))

Se stieeee ! :))

Felicitari tuturor pentru teritorii !

Baieti, eu v-am lasat.

Vorbim mai tarziu, ma duc sa petrec in cinstea admiterii BAC-ului si bineinteles in cinstea castigarii LV-ului.

Promit ca ma voi gandi si la voi :*

Bafta all!

Gratz & have fun !

Edited by Emerado

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic